Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Použití podsedáku

Od: ando* odpovědí: 4 změna:

Potřebovala bych poradit. Od kdy respektive jakého věku a jaké váhy je povoleno použití podsedáku? Ano vím že sedačka je bezpečnější, ale jezdím za přítelem přes celou republiku a občas by sme vyrazili autem na výlet a na druhou autosedačku nemám. Mám doma jeden nevyužitej podsedák, tak bych si ho vždycky převezla. Přeci jen táhnout na báglu s děckem za ruku autosedačku je nemyslitelný. Malej má 3apúl, měří 115cm a má 25kg

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dopravně buzerační akce Polycyjé to píše jasně.

policie.cz/...

doplněno 04.09.13 20:49:

Přečíst do konce, podsedáky jsou až dole.

doplněno 04.09.13 20:51:
Pro největší děti (skupina III : 22 -36 kg, od 6 let do výšky 150 cm) :
autosedačka se zvýšeným sezením (užívány ve spojení s tříbodovým pásem, kdy je poloha pásu vhodně upravena k postavě dítěte)
zvýšené sedadlo (podsedák)
doplněno 04.09.13 20:52:

Nadpraporčice Tomková. Děkujeme za pozornost.

ando*
hodnocení

přelouskala jsem to celá a malej spadá do II skupiny a tam by už podsedák mohl mít, teda pokud jsem to správně pochopila.

Nee, podsedák je až sk III., od šesti let.

doplněno 04.09.13 21:26:

JInak se lze na webu zeptat. Záložka eKomunikace, dotazy-když už teda mají za naše peníze pomáhat.

fribble*
hodnocení

0x

No jestli čtu dobře, podle věku je povinná skupina II, ale to by kluk až do 7 let nesměl přibrat ani deko. Jó policajti, to jsou hlavičky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]