Nejste přihlášen/a.
Mám problém potřeboval bych poradit jestli lze odhlasit motocykl na čestné prohlášení pokuď mám motorku v polopřevodu a nebo jestli si ji nejdřív na sebe musím dohlásit? a udělat evidenční kontrolu? Je tu někdo kdo by mi poradil nějaky postup pří řešení této situace
Předem děkuji
Kontaktovat původního majitele nelze? Domluvit se s ním, aby prohlásil na DI, že zůstal nakonec vlastníkem a on motorku může vyřidt. Minimálně ušetříte za přihlášení.
podle výkladů některých právníků zrušení odhlášky na nového vlastníka je v podstatě přihlášení se opět do registru vozidel jako původní vlastník, tedy je to registrace vozidla a měl by být vybírán registrační poplatek podle zákona o správních poplatcích...některé úřady to tak praktikují, pokud je odhláška starší než 6 měsíců...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.