Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se puliruje auto?

Od: kulturista* odpovědí: 7 změna:

Dobry den poradi mi nekdo jak si mam vypulirovat auto?Jak se to dela co se nejdriv musi udelat a cim se to lesti?Diky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A byt si uklidit umis?

Vem penize a zajed do micky. To pro Tebe bude nejjednodussi.

kulturista*
hodnocení

No jo to je nejjednodussi,ale prece jen to vylestene auto vypada o hodne lip nez jen umyte.Ja ho chci vyskouset vylestit,ale nevim cim.z jakeho materialu je ta pulirovaci houba nebo jak tomu mam rict.A kde se da sehnat?A jak se to teda lesti.Byt uklizi pritelkyne a jde ji to dobre.Ja chci jen nalestit to moje auto.

Mycka lesti taky.

Ale inu dobra. Na houbu se vyprdni. Auto normalne poctive nejprve umyj samponem na auta, po uschnuti vem vosk na auta, poradne rozpatlej a rozetri vrstvicku vosku po celem povrchu, nevynechej ani kousek, na to Ti staci obycejnej kus hardu a az vosk zaschne tak vem novy kus hadru (dobra je bavlna, rozhodne ale ne flanel, protoze pousti chlupy) a auto vylesti do zariveho lesku.

Okna umyj z venku a zevnitr okenou, vyndej koberecky, vycistije, vysaj podlahu v aute, plasty umyj a po zaschnuti vylesti lestidlem na plasty.

Staci takhle?

Jeste Te ale chybi umyti podvozku - zase doporucim mycku.

A nakonec (nebo spis na zacatek) muzes nechat umyt i motor.

doplněno 01.03.09 12:29:

Pokud ma auto vysisovanou barvu a chces ji alespon castecne vytahnout zpet, aby ziskala sytost, tak cele auto umej v nafte a pak do sucha vylesti. (sice bude citit naftou, ale barva bude jako nova).

kulturista*
hodnocení

ok vyskousim dik za radu.

opět axusova dobrá odpověď, opět jen doplním drobnost. Kvalitní přípravky mají hlavně fimy, páč vyleštit zašlou barvu je pracné a leštidlo stojí 800-2000Kč za litr. (Kdyby se prodávalo menší balení je to OK)

slonbonjohn*

Zašlou barvu lze obnovit Tempem, tuba za 70 kč stačí na auto

slonbonjohne, naprostý souhlas, ale zkusil jste to někdy přípravkem profi od autolakýrníků? Nevěřil jsem, dokud jsem to nezkusil jak rychle a lehce.

Je to o penězích. Já koupil střed asi za 700Kč, mám zbytek a je mi skoro na...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]