Nejste přihlášen/a.
ahoj zítra jedu z poděbrad do ústí n/l a nevim jestli mam vyrazit po dálnici nebo to vzít přes okrsky plus mínus km stejný a čas o půl hodiny víc na okrskách to se dá myslim si že ušetřim na okrskách protože motor nebudu tolik vytáčet a když nebudu jezdit brzda plyn tak si myslim že projedu mín...
Já bych jela po dálnici (za předpokladu, že máte dálniční známku - jinak asi moc neušetříte), už jen kvůli tomu času. Jako ano spotřeba na dálnici je větší, ale za mě by zvítězil ten čas.
Okrsky vs Okresky? ![]()
Ja by som siel okreskami.Dovod je ten ze ceske dialnice su natolko rozdrbane ze som po absolvovani cesty do blizkeho okolia Prahy zo SK musel menit 2 zadne pneu lebo mi skakali 2cm bubliny (rozumej poskodeny kord.).Bolo nas 5 ludi + batozina.Pred odchodom som absolvoval dlhsiu cestu po SK cca.400 km a boli v pohode.Cestou naspak sme uz sli radsej okreskami ale od Brna znova kvalita ako stara Senecka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.