Nejste přihlášen/a.
ahoj zítra jedu z poděbrad do ústí n/l a nevim jestli mam vyrazit po dálnici nebo to vzít přes okrsky plus mínus km stejný a čas o půl hodiny víc na okrskách to se dá myslim si že ušetřim na okrskách protože motor nebudu tolik vytáčet a když nebudu jezdit brzda plyn tak si myslim že projedu mín...
Já bych jela po dálnici (za předpokladu, že máte dálniční známku - jinak asi moc neušetříte), už jen kvůli tomu času. Jako ano spotřeba na dálnici je větší, ale za mě by zvítězil ten čas.
Okrsky vs Okresky?
Ja by som siel okreskami.Dovod je ten ze ceske dialnice su natolko rozdrbane ze som po absolvovani cesty do blizkeho okolia Prahy zo SK musel menit 2 zadne pneu lebo mi skakali 2cm bubliny (rozumej poskodeny kord.).Bolo nas 5 ludi + batozina.Pred odchodom som absolvoval dlhsiu cestu po SK cca.400 km a boli v pohode.Cestou naspak sme uz sli radsej okreskami ale od Brna znova kvalita ako stara Senecka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.