Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho vybije rádio baterku?

Od: radio* odpovědí: 8 změna:

Zdravim,

Chci se zeptat, mám baterku 44 Ah a rádio (max. odběr proudu dle manuálu 10A).

Mohu nechat hrát rádio s vypnutým motorem třeba 2 hodiny?

vůbec nemám představu, za jak dlouho by to baterku vytřískalo.

Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
by muselo dělat ku*va bordel, aby to bralo 10A trvale :) při rozumném poslechu max 2-3A.
Dvou hodin poslechu bych se určitě nebál (už jsem zapomněl rádio vypnout ve Feldě přes noc a ráno jsem bez problému nastartoval) :)

hodnocení

2x

Ta hodnota 10 A je silně nadsazená, to by to rádio muselo řvát, až by auto nadskakovalo. Pokud máte na mysli poslech rádia běžné hlasitosti, tak nějaké 2 hodiny vůbec nevadí, mám v Octávce také 44Ah baterii a když dělám poblíž auta, tak nechávám rádio hrát i mnohem déle- není problém.

jarakolo
hodnocení

0x

44Ah znamená, že při odběru 1A se baterka vybije za 44hodin. Tím pádem při odběru 10A se baterka vybije za 4,4 hodiny. Snad to říkám dobře :)

vlasatec*
je to tak jen ta kapacita bude třeba horší, ale zase těžko půjde rádio na plných 10A. Dost záleží na hlasitosti.
luke237
44Ah znamená, že při odběru 1A se baterka vybije za 44hodin
Nebo pri odberu 44A (amper) vydrzi tento proud dodavat 1 hodinu :)

Je to takova divna nestandardni (ale zazita a bezne pouzivana) jednotka energie. Stejne jako kWh pri odberu elektricke energie.

radio*
hodnocení

Diky vsem. A jeste se chci zeptat, mám kameru Mio Mivue 358, mohu ji nechat treba hodinu, dve, behem nakupu v zasuvce, aby fungovala funkce hlidani vozidla? Muze to vybit baterku? Dekuji.
Mio uvádí kapacitu vestavěného akumulátoru v kameře okolo 470 mAh. Na něj dokáže kamerka ještě pár hodin fungovat mimo auta!
Kapacita autoakumulátoru 44 Ah je mnohonásobně vyšší než kapacita zabudovaného akumulátoru. Nechce se mi to počítat, ale odhaduji to tak na devadesátkrát více
Takže klidně nechte Mio běžet!
Pro mne prosím o info: senzor pohybu osob okolo stojícího auta funguje spolehlivě?

0000567
hodnocení

0x

Toho bych se nebál,10A je maximální odběr,toho by snad to rádio ani nemohlo dosáhnout...taky mám benzínovou hyjenu(felda 1,3)a v ní baterii 45Ah...ráno jsme jeli na výlet,nechal jsem zapnuté rádio tak na polovoční hlasitost,byli jsme pryč celý den,noc a teprve ráno jsme se k autu vrátili...start naprosto bez problému,ani nebylo poznat že by to nějak sláblo nebo něco

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]