Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám čerstvě felicii 1,3,jede pěkně,ale trápí mě jedna věc...kolem 90km/h vibruje volant
Kola jsem dal vyvážit-beze změny
Co mě mate je to,že se to děje jen někdy,většinou na novém asfaltu ...když už je asfalt víc ujetější tak je volant v klidu...ale i tak mě to přijde divné,přece vlny ze silnice by se neměly přenášet do řízení?...nebo ano
Budu rád za rady
Tak to shrneme...
Čepy jsou půl roku staré,originál ze škodovky v nich žádné vůle myslím určitě nejsou
Když jsem vyheveroval obě kola a kýval s nimi do všech směrů,na levém kole jsem žádnou vůli neobjevil,ale na pravém se zdá,že se posouvá ta tyčka řízení jakoby do řízení a zpátky bez odporu tak cca o 0,5 mm...může to být toto?...zdá se že je vůle jak se napojuje tyčka řízení na hřeben,jde to tam nějak ošéfovat?
Ty silenty v ramenech vypadají docela nově a nejsou steřelé,to by to taky být nemělo,ale kdoví
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.