Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia-klepe volant

Od: 512 odpovědí: 5 změna:

Ahoj,mám čerstvě felicii 1,3,jede pěkně,ale trápí mě jedna věc...kolem 90km/h vibruje volant

Kola jsem dal vyvážit-beze změny

Co mě mate je to,že se to děje jen někdy,většinou na novém asfaltu ...když už je asfalt víc ujetější tak je volant v klidu...ale i tak mě to přijde divné,přece vlny ze silnice by se neměly přenášet do řízení?...nebo ano

Budu rád za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

můžou bejt v háji čepy řízení nebo spodní čep nebo silent v rameni

nebo se ty kola nepodařilo vyvážit

argus*
hodnocení

0x

Může být vůle na hřebenovém řízení. Tzn.mezi pastorkem a hřebenem. Nebo uchycení celého řízení,které je uchyceno kovovými nebo plechovými uchyty pod kterými jsou gumové silen bloky které múžou být vymačkané nebo steřelé.

jmhad*
hodnocení

0x

jak řékají kolegové - může být někde vůle.Já měl to samé.Teď jsem musel vyměnit homokynetické klouby /to jsou ty v předních kolecfh/ a už je celkem klid. Pro klid je možné si v STK zaplatit prohlídku čepů na jejich zařízení /není to technická kontrola/.

512
hodnocení

Tak to shrneme...

Čepy jsou půl roku staré,originál ze škodovky v nich žádné vůle myslím určitě nejsou

Když jsem vyheveroval obě kola a kýval s nimi do všech směrů,na levém kole jsem žádnou vůli neobjevil,ale na pravém se zdá,že se posouvá ta tyčka řízení jakoby do řízení a zpátky bez odporu tak cca o 0,5 mm...může to být toto?...zdá se že je vůle jak se napojuje tyčka řízení na hřeben,jde to tam nějak ošéfovat?

Ty silenty v ramenech vypadají docela nově a nejsou steřelé,to by to taky být nemělo,ale kdoví

jinx*
hodnocení

0x

1.) Ani sa tu nespomina rozmer pneu

2.)Pneu mozu byt oskakane...v tom preipade ti nepomoze ani 50gr.

3.)Seknuty disk,blato v disku,potom naprava,riadenie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]