Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám možnost koupit skůtr Piaggio 125ccm. Z roku 94, najeto 12 500km, zachovalý, původní díly krom svíčky a baterie, motor má krásný zvuk a bez problému se rozjede přes 100km/h, více jsem nezkoušel. Ptám se, je 12 500km malá hodnota.? Při kolika kilometrech musím měnit díly.? Mohu od něj očekávat výdrž alespoň 3 roky.? Ptám se orientačně, děkuji předem.
Piaggio je nejlepší značka skůtrů jaká může být, ale nájezd 12500 km za 20 let vychází na nějakých 600 km za rok což je určitě nesmsl, určitě to je stočené, budou vám tvrdit že to bylo posledních 15 let schované někde ve stodole v Itálii. Kolik za něj chcou?
Zeptejte se majitele, zda už měnil VARIÁTOR...Jak,často měnil olej a zda měl se skůtrem nějaképroblémy.
Pokud se jedná o solidního prodávajícího tyto info vám ochotně sdělí,popřípadě doloží účty dílu apodobně.
Pokud bylo o skůtr postaráno bude vám skvěle sloužit.
Vlastním scooter KENTOYA ZOOM 4T (50ccm) a jezdí bezproblému. Najeto 9000km... (práce a zpět cca 15km..).
Jediné co se pokazilo byl regulátor dobíjení a ten mě vyšel na 250kč, tak nic strašného.
Tady máte odkaz na e-shop a můžete se podívat kolik vás popřípadě bude co stát.
S tímto e-shopem mám velmi dobré zkušenosti-bez prblému poradí.
Dočtete se i mnoho jiných věcí. scootland.cz/...
doplněno 29.08.13 11:32:Jen dodám že variátor jsem měnil v 6000km. Kompletně celou sadu s kevlarovým řemenem.
Skůtr je dovezený z Německa, od důchodce co na něm moc nejezdil. Stav plastů, budíků, sedačky, řidítek, všeobecně napovídá, že se s ním moc nejezdilo. Jinak děkuji za rady, zeptám se.
doplněno 29.08.13 11:36:Stojí 8000Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.