Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jela jsem autem asi pět minut v silném dešti a do velkého kopce. Měla jsem telefon, tak jsem zastavila auto u krajnice. Ukončila jsem hovor a jaké bylo moje překvapení, že z kapoty, uplně u přední části masky vycházel velmi jemně bílý kouř. Tohle auto (Octavia 2011 tsi) mám krátce a nikdy jsem si tak tohohle nevšimla. Dívala jsem se na kontrolky, jestli se něco nespálilo nebo nepřehřálo ale nic nesvítilo. Má někdo představu, co by to mohlo být?
Nám to u služební O II dělá občas taky, prvně jsem se lekl, že hoří auto. Pak nám náš servis mann řekl, že je to normální, že se vypalují jednou za čas nějaké benzínové výpary nebo co ... sice se mi to nelíbí, ale tak co naděláte. Projistotu se můžete zkusit ještě zeptat ve Škoda servise či přímo na help lince Škody 800 600 000
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.