Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s motorem

Od: rubinho odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mám problém s autem.. při přidání plynu se auto zacne dusit a nebo vydavat zvuky jako traktor nebo motorka (berte to prosim z rezervou nevim k cemu to prirovnat :) ) ..auto nema vubec odpovidajici vykon a hlavne prumerna spotreba se pohybuje okolo 12 litru oproti 6-ti co jsem mival .. jedna se o renault scenic 1,6 benzin r.v.2001 .. nedavno jsem vjel do laguny tak jestli to nemohlo byt tim .. jednou uz jsem to samy mel ale z niceho nic zacalo jezdit uplne normalne ale tentokrat uz to trva dlouho .. prosim o radu (je mi jasne ze budu muset navstivit servis jen po zkusenostech si zjistuju co by to mohlo byt ) Dekuji za vsechny odpovedi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

4x

Podle popisu, vám jde motor na 3 válce. Může to být jen vadná svíčka, ale taky to může být špatná indukční cívka. U těchto motorů je na každé svíčce samotatná cívka viz foto. Někdy se stává, že ten gumový konec teplem a časem popraská a pak jiskra přeskakuje mazi cívkou a hlavou motoru a ne na svíčce, válec pak nepálí. Každopádně není dobré jezdit s motorem, kterému jeden válec nepálí. Překontrolujte kontakty jak na svíčkách tak na vstřikách.

Problem s motorem

rubinho
hodnocení

jeste mozna dodam ze pri stáni a vyrazeni se motor pravidelne klepe a trese se vyfuk ...tu-tu-tu-tu-tu-tu

fribble*

Mohla by být mokrá vložka vzduch. filtru - vyndejte jí a natočte auto bez filtru, za pár chvil se nic nestane. Ale mám obavy, že je spíš voda v elektrice a tak vás asi servis nemine.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]