Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uz si nevim rady - co je to? :/ 02 -tdi

Od: rapid® odpovědí: 1 změna:
Chlapy octavia 2 1.9 tdi 77kw mel jsem problemy s chrastenim na volnobeh a seslapnuti spojky cc o 1/3 vydaval takovy chrasteni jezdil sem na to cca 8 000 km a vcera to slo doservisu tam me rekli ze je uvolneny setrvacnik no tak sem jim.rekl at to tedy vymeni kompletne spojku ( lamelu,pritlacak,oblozeni,spojkovy lozisko) a Dvouhmotnostni setrvacnik cena opravy - 16,5 tisice, privezl jsem to domu, a jel jsem hned plzen momentalne jsem v plzni asi 200km od domova.a chrasteni se pri vyslapnute pojce na 1/3 slabounce ozyva zaroven s takovym dupanim jako kdyz by jsem sedel na hadici terou.se.cerpa voda takovy jako pumpovani a to vse jen na tom mirnem seslapnuti spojky pri vyslapnuti uplne to nedela nic je to tak o10000% lepsi nez kdyz sem to tam daval ale myslel jsem ze toto zmizi uplne a uz.si nevim rady nemuze byt neco na prevodovce? Na jizde nic nepozoruji zadny vibrace zadny cukani vsechno krasne hladce zabira to paradne.. Poradi nekdo? P.S po jizde to dela vzdy vice ale porad je to oproti tomu nez sem to.tam daval obrovsky rozdil.. MAM NAJETO TEPRVE 79 000 KM :/ a nikomu se to nezda :(

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

na dálku se to nedá diahgnostikovat, ale pédéčko duní na volnobh pořád

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]