Nejste přihlášen/a.
Zdravím, všiml jsem si u auta divné věci, když třeba parkuji a zatáčím, tak mi něco lupne,nebo bouchne u kola, přijde mi to jako zvuk od tlumičů, nebo když zatáčím a jedu pomalu tak 10 km/h tak k zatočení k pravé straně něco jako drhne , jako když jedete po drti. Před časem mi měnily horní uložení tlumičů, že by to? Poloosy jsou nové, ramena taktéž vč. silenbloku. Když zvednu kolo a vemu za něj je bez jakékoliv vůle. dÍKY
Překontrolujte jestli není praská pružina. Pokud to dělá jen za jízdy, může být vadný homokinetický kloub.
doplněno 27.08.13 22:52:Všechno je možné, ale já ani nevím kdo to dělal a o jaké auto jde a tudíž netuším jaký systém horního uložení tam je.
Stejně bude, ale nejlepší, aby někdo zatáčel volantem a mrknout se do bodběhů na tlimiče a pružiny, co to tam vlastně lupe. Já mám stále dojem, že bude prdlá pružina
Při jízdě to nedělá, jen třeba když parkuju a ještě jsem zapoměl dodat, že když přejedu nerovnosti má to takový dunivý zvuk,homokin. jsou nové. Je možné, že je třeba špatně nasazena pružina nebo samostané uložení tlumiče?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.