Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divný zvuk při zatáčení

Od: radic25 odpovědí: 3 změna:

Zdravím, všiml jsem si u auta divné věci, když třeba parkuji a zatáčím, tak mi něco lupne,nebo bouchne u kola, přijde mi to jako zvuk od tlumičů, nebo když zatáčím a jedu pomalu tak 10 km/h tak k zatočení k pravé straně něco jako drhne , jako když jedete po drti. Před časem mi měnily horní uložení tlumičů, že by to? Poloosy jsou nové, ramena taktéž vč. silenbloku. Když zvednu kolo a vemu za něj je bez jakékoliv vůle. dÍKY

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Překontrolujte jestli není praská pružina. Pokud to dělá jen za jízdy, může být vadný homokinetický kloub.

doplněno 27.08.13 22:52:

Všechno je možné, ale já ani nevím kdo to dělal a o jaké auto jde a tudíž netuším jaký systém horního uložení tam je.

Stejně bude, ale nejlepší, aby někdo zatáčel volantem a mrknout se do bodběhů na tlimiče a pružiny, co to tam vlastně lupe. Já mám stále dojem, že bude prdlá pružina

radce*
hodnocení

Při jízdě to nedělá, jen třeba když parkuju a ještě jsem zapoměl dodat, že když přejedu nerovnosti má to takový dunivý zvuk,homokin. jsou nové. Je možné, že je třeba špatně nasazena pružina nebo samostané uložení tlumiče?

honzs*

Já bych to viděl na horní uložení tlumičů, buď chyba v montáži, nebo to byl tak nekvalitní kousek, že už odchází. Jaké máte auto?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]