Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pískání motoru

Od: punker* odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Mám motorku 125ccm. Zalomil se mi šroub od výfuku v hlavě motoru tak sem sundal hlavu a šroub vytáhl.Ale spadla mi dolu ještě tyčka od vahadel tak sem musel sundat i válec,potom při skládání motoru nedosedaly tyčky do vahadel,tak sem srovnal takovej plechovej držák,kterej tomu překážel a šlo to. Když sem měl motor v kupě tak sem ho nakopl,kupodivu líp než před rozebráním. Říkal sem si že to je lepším nastavením ventilových vůlí. Motor chvílu běžel,tak sem se žel umít a po chvíli sem slyšel že píská,tak sem ho běžel vypnout. Nevíte odkud to pískání může být?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

octan*
hodnocení

0x

A to takhle křápal už před tím rozebráním. Slyším všechno možné, jenom ne to pískání. Nezapoměl jsi tam nalít olej? Ventilové vůle někdo seštěloval? Nespadlo ti do toho motoru ještě něco?

punker*
hodnocení

To cvakání sou ventili,je to rozvod OHC jestli se nepletu a u toho je to prý normální. Vůle sem nastavoval já a ne poprvý a po startu sem je kontroloval a jsou vpořádku. Jinak to pískání je až na konci videa,natáčel sem to při vychladlým motoru,takhle to udělalo dvakrát a potřetí už nic nepískalo.

doplněno 29.08.13 21:10:

*ventily

octan*

No nevim... moc normální mi to nepřipadá. Už jsem měl hodně motorek, ale žádná takhle nekřápala. Zvuk motoru motorky to musí být pastva pro uši, to musí být orchestr. Ten tvůj zní, jak když bezdomovec veze káru plnou šrotu po kostkovici. Asi by se na to měl podívat nějaký mechanik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]