Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny
minulý rok v září jsem dostal neprávem přiznaný bonus u pojišťovny (tenkrát jsem se v tom neorientoval, tak jsem nevěděl, o co jde), jednalo se o 30%. za ten rok jsem nikdy neobdržel žádný dopis výzvou o doplatek, apod.
dneska mi přišla složenka na platbu za nové období a opět tam mám ten bonus přiznaný. nehodu jsem zatím neměl žádnou.
může to pojišťovna po mě chtít zaplatit třeba po 5 letech?
dík všem za pomoc a rady
To samé jsem řekl UPC, když po měl chtěli 10,-Kč za špatně nastavenou částku v jednom vyúčtování. K jejich smůle všechny vyúčtování byly se stejnou částkou a částku na SIPU si určují oni, tak jsem jim pohrozil žalobou za pokus o podvod, jelikož to takhle zkusili na každého třetího zákazníka a taky jim vysvětlil, že si mají peníze přepočítat u pokladny, jelikož na pozdější reklamace nebude brán zřetel + že pokud budu dělat na kase, někomu vrátím víc a budu mít manko, tak to také zaplatím ze svého, tak svou chybu uznali a těch 12,-Kč po mě prej vymáhat nebudou, ale mail jsem si radši schoval
při koupi auta v autobazaru jsem si tam rovnou uzavíral i povinné ručení. čili přímo ten prodejce v autobazaru a měl poskytoval to přes někoho dalšího.
já jsem podepsal čestné prohlášení, ale píše se tam, že pojistitel ověří skutečnost a případně mě vyzve k doplacení, no zatím se tak nestalo ani po roku. a ve všeobecných podmínkách pojišťovny se o čestném prohlášení také nic nepíše. možná, že to mají domluvené, aby nalákali klienty?
někteří mi v okolí říkají ať zajdu na pobočku a vyřeším to a doplatím a někteří zase ne, že si to měli oni sami ověřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.