Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potrebuju povinne pro auto 123kW , 2496ccm, r.1995, mala obec 2000 obyvatel, vek provozovatele 30 let.
Bohuzel nemam zadny bonus. Dokazete doporucit nejakou levnou pojistovnu?
Zkousel jsem Ceskou a vyslo mi nejakych 5800 Kc za nejlevnejsi variantu. Da se to jeste nejak snizit? Bohuzel, jak rikam, bonus zadny nemam (mel jsem v minulosti nejake nehody) a nemam na koho jineho to napsat.
Diky,
Petr
Tyhle ty srovnavace stoji za uplne ho...
Akorat to vytahuje osobni udaje z lidi, ale ceny, ktere z toho vypadnou, jsou uplne vycucane z prstu. Na webu ceske mam nizsi cenu, nez mi doporucil ten druhy vyhledavac, takze zase na nic...
Spise mi jde o nejakou realnou zkusenost s nejakou pojistovnou, nez takove nesmysly. Pripadne, lze nejak ziskat slevu u nejake vetsi pojistovny? Treba tim, ze to objedna nejaky zprostredkovatel, apod...? Mohou s tim nejak vyrazne hybat?
P.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.