Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinne ruceni pro auto 2,5 123kW

Od: jakeruceni odpovědí: 6 změna:

Ahoj, potrebuju povinne pro auto 123kW , 2496ccm, r.1995, mala obec 2000 obyvatel, vek provozovatele 30 let.

Bohuzel nemam zadny bonus. Dokazete doporucit nejakou levnou pojistovnu?

Zkousel jsem Ceskou a vyslo mi nejakych 5800 Kc za nejlevnejsi variantu. Da se to jeste nejak snizit? Bohuzel, jak rikam, bonus zadny nemam (mel jsem v minulosti nejake nehody) a nemam na koho jineho to napsat.

Diky,

Petr

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Zkuste to zadat do nejake online kalkulacky. Treba:

srovnavac.cz/...

jakeruceni
hodnocení

To jsem zkusil a vybihaj mi tam hrozne hlouposti... zadal jsem stejne udaje, jako na webu ceskepojistovny, kde mi vybehlo 5800Kc a ten srovnavac mi ukazal neco okolo 3500 Kc. Jak je to mozne?

nu*
hodnocení

0x
jakeruceni
hodnocení

Tyhle ty srovnavace stoji za uplne ho...

Akorat to vytahuje osobni udaje z lidi, ale ceny, ktere z toho vypadnou, jsou uplne vycucane z prstu. Na webu ceske mam nizsi cenu, nez mi doporucil ten druhy vyhledavac, takze zase na nic...

Spise mi jde o nejakou realnou zkusenost s nejakou pojistovnou, nez takove nesmysly. Pripadne, lze nejak ziskat slevu u nejake vetsi pojistovny? Treba tim, ze to objedna nejaky zprostredkovatel, apod...? Mohou s tim nejak vyrazne hybat?

P.

paw*
Levna je treba CPP. Ceska je draha.
jakeruceni
hodnocení

No jasne a proto mi zatim vychazi Ceska nejlevneji, ze? :)

CPP je o vice jak 1000Kc drazsi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]