Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
chtěl jsem poprosit majitele Felicií,zda neměli problém se zatékáním do kufru.Např. po bouřce,delším dešti.se objeví tam
kde je uložena rezerva třeba 4cm vody,někdy i víc. Přitom je koberec suchý,obsolutně nikdo neví co s tím,už to dlouho
hledáme,snad tam udělat dírku aby to vytékalo.Nikdy to nedélalo,kdyby bylo špatné nějaké těsnění tak by to bylo snad
potečené,fakt nikdo nevi.Chápu je to staré auto ale chci to najít.
U Felicie takto často zatéká u spoileru, který je nad zadním oknem. On pana konstruktér vymyslel, že tento plastový snad 10 dkg díl je potřeba přidělat na 6 šroubů . Těsnění je tam mizerné, jsou to taková bílá kolečka, původně oboustraně lepící. Po čase to přestane těsnit a pak tam teče.
Sudejte spojler, misto těch "těsnění" tam dejte silikon a přišroubujte. Utěsněte i průchodku pro hadičku na oštřikovač-
Mě tedy u Felcky zatékalo kolem skla 5. dveří. Ty jsou totiž to první, co na Feldě shnije, výměnu provádí prakticky každý, kdo ví, o autě byť jen to, že má čtyři kola, takže mnohdy pomůže přehodit gumu u skla. Zjistit se to dá jednoduše - vyhodit z auta plato, vlézt si do kufru a manželku, kámoše, či pocestného nechat hadicí auto polévat právě v oblasi pátých dveří. Vada se většinou rychle takto najde.
Dobrý den,
myslím si,že vím víc než že auto má čtyři kola a zadní dveře byla první věc.Budete se divit ale to je snad jediný díl co nehnije,
protože se stříkali.To auto bylo kdysi bourané na zadek,tak se až teď mohla projevit nějaká netěsnost dveří.Hledali to v servisu,
já když mám 2m tak bych tam asi nevlezl. Hezký den
Tím jsem nemyslel konkrétně Vás, spíše nějakého garážníka, který přehodí sklo pátých dveří ale nechá tam staré těsnění. To, že nehnijí, to mě skutečně udivuje, většinou to shnije v oblasti vodorovného spoje výlisků, který bývá pod černou krycí lištou. Nicméně má rada stejně platí - vězte že já mám 205 cm a do Felcky jsem se bez jakýchkoliv potíží vešel - celkem jednoduše totiž stačí sklopit zadní sedadlo, což jsem však považoval za natolik samozřejmé, že jsem to nezmiňoval. Takže - sklopit zadní sedadla - sundat táhla plata ze dveří -vyndat plato - vlézt si do prostoru vzniklého sklopením sedadel - zavřít všechny dveře - polévat auto hadicí - pozorovat, kde se voda začne objevovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.