Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím vás o radu, u mojí oct1 mám malej problém: Podle obrázku k ventilátorům ve chladičovce vedou konektor č.5 (ventilátor chladiče vody) a konektor č.6 (ventilátor chladiče klimatizece). Já ale v tom svazku mám pouze konektor č.5 . Jak je to možné? On se nějak rozlišoval el.svazek pro vozy s klimou a bez? Měl jsem za to že jsou totožné, pouze že vůz s klimou se osadil těma klimaserepetičkama, ale že příprava tam na to byla. Jak to tedy je? V mém autě je klima z fabriky, ale nikdy jsem ji neměl v provozu a právě teď když jsem jí chtěl dát do cajku, tak jsem zjistil, že to asi bylo zbořený, páč tam je chladičkovka pouze s jednim ventilátorem, tak jsem koupil chladičovku se dvěma vrtulema a ejhle, tu klimovou nemám kam zapojit. Prosím vás poraďte mi s tím, nebo mě už m.dne, díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.