Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia konektor sahary

Od: krosina* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, prosím vás o radu, u mojí oct1 mám malej problém: Podle obrázku k ventilátorům ve chladičovce vedou konektor č.5 (ventilátor chladiče vody) a konektor č.6 (ventilátor chladiče klimatizece). Já ale v tom svazku mám pouze konektor č.5 . Jak je to možné? On se nějak rozlišoval el.svazek pro vozy s klimou a bez? Měl jsem za to že jsou totožné, pouze že vůz s klimou se osadil těma klimaserepetičkama, ale že příprava tam na to byla. Jak to tedy je? V mém autě je klima z fabriky, ale nikdy jsem ji neměl v provozu a právě teď když jsem jí chtěl dát do cajku, tak jsem zjistil, že to asi bylo zbořený, páč tam je chladičkovka pouze s jednim ventilátorem, tak jsem koupil chladičovku se dvěma vrtulema a ejhle, tu klimovou nemám kam zapojit. Prosím vás poraďte mi s tím, nebo mě už m.dne, díky

Octavia konektor sahary

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
Počet vrtuli je dan plochou chladiče množstvím náporového vzduchu atd.zkratka jak u kterých motorizací...pokud tam je jen jeden konektor k motorku ventilátoru pak tam asi ma byt origos jeden ventilátor...po případně nehodě nikdo nebude měnit svazky kabelaze,protože by se z toho po...,to jediné po nějakém požáru apod. Takže si buďte jist ze origos je jedna vrtule...A obecně typu kabelazi jsou tak čtyři maximalne-cim víc odlišnosti tím vyšší náklady pro automobilku,proto ty 4 max.ty obsahnou všechny motorizace a vybaveni...
krosina*
Diky ti za radu, to jsem pekne v riti. Ale jakto ze klimakompresor tam konektor ma? Mel jsem vyndany i topeni a je s klimou. Je tedy mozny, ze nekdo tam tu klimu dodelaval, ale narazil na problem s tim konektorem vrtule, tak to nedodelal? Pac vsechno ostatni zapojeny je a funguje, jen tenhle jedinej konektor k ty mensi vrtuli chybi, tak je mi to prave divny:-/

a co si ho přes relé dopřipojit tak aby se spouštěl hned jak pustíš klimu?

krosina*
hodnocení

Myslíš přes relé č.13 (relé klimatizace)?

odpověd máš na okta klubu ;)

k2

A zjistit vybavu vozidla z fabriky pres nejaky VIN dekoder jste zkousel?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]