Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babetta 207 přihlášení bez dokladů?

Od: david63® odpovědí: 8 změna:
Zdravim
Před 3 tydny jsem našel nefunkčňi babettu 207 u kontejneru
Vyměňil jsem svičku a jezdí jako drak.
Jenže nemam k ní techničák atd. Jediný co má je vyrobňí sťítek.
Jak ziskat nový techničák? A kolik asi činní poplatky za poviné ručení na babettu a další poplatky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

za 207 platím se 100 procentním bonusem 110 Kč

na motoburzách nebo ve fichtlkrámku jsou kartičky k babetám za pár desítek korun, is razíkem mototechnym sám si vyplníte číslo rámu ze štítku , B 207 nikdy nepodléhala registraci a pokus MDCR regisrovat babety někdy z roku 2002 skončil tak že několik stovek zoufalců uposlechlo a babety přihlásilo, dnes mají malou značku na mopedy a k převodu meji majiteli potčeřbují evidenční kontrolu, pak MDCR tuto povinnost zrušilo, prostě Kocourkov

hodnocení

Takze ja si koupim nevyplněnou kartičku a tu vyplnim podle sťítku a zacnu platit povine ručeňí . A blba otazka musí mít babeta lekarničku. Asi né co?
hodnocení

Jenom tu kňížečku jsem nenašel nebyl by prosím odkaz?

Děkuji

k2

nu*
hodnocení

0x

KARTIČKU SI PŮJČIT, NAsKENOVAT I S RAZÍTKEM A VYTISKNOUT NA STARÝ ŽLUTÝ PAPÍR VĚTŠÍ GRAMÁŽE A JE TO, ČÍSLO RÁMU DOPSAT

hodnocení

A chodi babeta vubec na technickou?
nu*

vozidla nepodléhajícdí registraci nechodí na technickou to neznamená že není povinností majitelů udržovat je v řádném technickém stavu

hodnocení

To ja vim že to musi bejt pojizdny a aby to svitilo a brzdilo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]