Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vozik za moped

Od: hhonzano odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chtěl bych mit vozik za babetu,na kola jsem to viděl v obchodě ale za mopeda jsem to nikde nenašel tak by mě zajímalo jestli mužu či nemužu neco takoveho mit,děkuji za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

1x

moped není určen k tažení vozíku, kdyby byl měl by hste jako součást scvh ýloení v TO uvedenu hodnotu u položky O1-O2 - nejvyšší technicky přípustná hmotnost bržděného nebržděného přípojného vozidla, v dokladu k mopedu respektive v kartičce vydané považskými strojírnami nic takového není

něco jiného je vozík PAV k našim čezetám a jawám, ten je schválen k připojení speciálním spojovacím zařízením

Takže NE, za babetou nelze oficiálně táhnout NIC

neoficiálně si tam můžete připojit co chcete, a na vozík klidně upenit živé prase omotané pletivem, ale je to na vaší vlastní odpovědnost

Oficialně to nejde ale neoficialně co jsem už tahal věcí..
Větve v lese , bratra do kopce , vozik s špalkem na dříví..
Sice mam ve předu 12 z a v zadu 51 z... Ale taha jako svině a to mam 105

daniell*
hodnocení

0x

moped,skůtr,motocykl nesmí být použit jako tažné vozidlo nebo jako vozidlo které je taženo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]