Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych mit vozik za babetu,na kola jsem to viděl v obchodě ale za mopeda jsem to nikde nenašel tak by mě zajímalo jestli mužu či nemužu neco takoveho mit,děkuji za odpověd.
moped není určen k tažení vozíku, kdyby byl měl by hste jako součást scvh ýloení v TO uvedenu hodnotu u položky O1-O2 - nejvyšší technicky přípustná hmotnost bržděného nebržděného přípojného vozidla, v dokladu k mopedu respektive v kartičce vydané považskými strojírnami nic takového není
něco jiného je vozík PAV k našim čezetám a jawám, ten je schválen k připojení speciálním spojovacím zařízením
Takže NE, za babetou nelze oficiálně táhnout NIC
neoficiálně si tam můžete připojit co chcete, a na vozík klidně upenit živé prase omotané pletivem, ale je to na vaší vlastní odpovědnost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.