Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis auta a evidenční kontrola

Od: genessis odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

v červnu jsem podepsal kupní smlouvu o koupě auta. S autem sem jezdil dodnes a zítra chci jít na evidenční kontrolu abych dokončil přepis. Je to problém? když jsem skoro dva měsíce jezdil bez přepsání? Mám sepsat kupní smlouvu znova? A taky mám trochu prasklé čelní sklo. To mi při evidenční kontrole projde nebo ne? Děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

0x

Sklo by nemel byt problem, pokud je to do 2cm tak vubec, kdy je to koupeno je nebude zajimat urcite - tam je riziko spis na urade.

hodnocení

0x

neřešte datum prodeje a přepis.

Prasklé sklo nad 2 cm ja na odebrání řidičského oprávnění, 5 bodů a pokuta ve správním řízení.

nu*
hodnocení

0x

záleží kde a ja je prasklé pokud to zasahuje dos tírané plochy je to problém

mimochodem provozováním vozidla bez přihlášení sebe jako provozovatele jste porušil zákon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma evidenční kontrola

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]