Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám odhlasit motocykl

Od: ladav odpovědí: 5 změna:

nemám motorku,nemám technicky prukas a vozidlo už 27 let nemám .je na mě napsany .co mám dělat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a kdo je vlastníkem motocyklu? kde je technický průkaz?

to řešíte brzo?

doplňte informace, a můžeme hledat řešení.

ladav
hodnocení

Dobry den. Vozidlo je psane na mě jeto mali motocikl .Po tolika letech jsem ho neschaněl a taky jsem se stěhoval.Technicky prukaz je dovi kde.Včera jsem to chtěl odhlásit ale neuspěl jsem.Čestny prohlašeni mi ani nenebidli.Nevim jak to mám řešit.

dojděte tam znovu, požádejte za poplatek o duplikát techničkáku, pak vyplníte "odhlášku", uvědtě tam, že zanikl účel vozidla, že ji synek používá na ježdění po zahradě.(třeba, nebo dalších tisíc důvodů)

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

musíte úřadu průkazným způsobem doložit zánik motocyklu...nemáte k němu nic, nechal jste to být 27 let, je teď těžké Vám radit...je to plně v kompetenci úřadu dle Vaqšeho trvalého bydliště...jděte tam znova a informujte se...předtím si promyslelte co řeknete...pokud jste motorku v minulosti někomu dal, prodal, atd...máte smůlu...pokud jste jjí rozebral, sešrotoval před 1.5.2004, dolože to úřadu...doložte, kde je značka, kde je doklad, předpokládám že byla jen malá knížka...

ladav
hodnocení

Ježtě že nechtěji papiry na reciklaci pneumatik před 20 r.Děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]