Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam na vas dotaz v rijnu minuleho roku jsem koupil vozidlo ktere mi az do minuleho tydne stalo v dilne mam ho v poloprevodu tudis nedohlasene v utery jsem lehce celne naboural jine vozidlo a resil to s pojistovnou diky tomu ze to byl celni naraz jsem nemel ve predu spz ale za oknem a vozidlo jsem vezl do servisu ohledne nafoceni pro pojistovnu bohuzel me zastavila hlidka pcr a bylo mi sdeleno ze me predavaji ke spravnimu rizeni kvuli jizde bez spz bohuzel panove nechteli nic slyset a nezajmalo je ze kvuli pojistovne bych diky zasahu do skody nemel narok na opravu jak mi bylo sdeleno...lze se nejak branit nebo mam cekat az mi prijde predvolani diky
To byl dost blby napad, melo to tam jet na podvalu nebo si to mel likvidator prijet vyfotit k vam... Nebo tam znacku nejak provizorne pridratovat, to by snad nebyl problem. Imho budete pul roku bez papiru a dost tisic lehci, dan za policejni a buzeracni stat...
prosím vás, jak to je když je auto dovezené a je postavené na zahraničních značkách? může se s tím jezdit nebo pouze na převozkách? nějak jsem to nikde nenašel
k převozkám musí být dokald, pokud jsou převopzky zahraniční, je k nim doklad a povinné ručení, pokud jsou českíé, je k n im čistý techničák + protokol o TP z STK + zelená karta
dřív se to tolerovalo a bylo to v pohodě. Také jsem takto vezl auták na přepis, značky sem sundal doma a jel deset kilometrů na úřad. a samozřejmě před úřadem policajti. Byla z toho domluva ale jinak prý až dva tisíce korun, ale to bylo ještě před tím, než si všichni vyčůránci začli sundávat přední značky kvůli radarům..:/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.