Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci se zeptat nějakých zkušených lidí ohledně BMW. Jaké motory jsou opravdu povedené a jsou to tzv. držáci?
Jaký by byli vaše názory např. na tohle?
Ok mělo by se jednat o BMW E46 a je mi jedno jestli nafta nebo benzín hlavně jen aby to bylo spolehlivé jako například 1.9TDi od VW či 1.8T, protože o těch vím, že to jsou velmi dobré motory co jsem četl, ale já bych raději šel do BMW než do VW či staré Audi. A E46 se mi moc líbí.
delas si prdel,ze je 1,8 je spolehlivy? kazdej motor od BMW krom 2,5 TD a 2,0 TD je spolehlivejsi jak 1, 8 vscehny jsou drzaky problemy byly akorat s 3,0 D kdyz zacinal CR,ale asi tak jak s ostatnima u jinych vyrobcu krom fiatu kterej to vynalezl a zacal JTD 105 a HDI 66 nejvetsi drzaky stejne tak jak benzinove 2,0, 2,5 a 3,0 i u BMW
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.