Dobrý den.přemýšlím nad tím že si dám pod auto modrý neon.mám dotaz zda budu mít u policie problém když mě zastaví a budu mít neon vyply? Jakože dostanu pokutu zato že ho tam mám?děkuji za odpověď
Dikce zákona jasně stanovuje, že vše, co si namontujete na vozidlo nad rámec sériové výroby, musíte doložit homologací, která doplněk na dané vozidlo schvaluje. A je jedno, jestli to zrovna "zapnuté nebo vypnuté".
To je jako by jste si nainstaloval do střešního okna kulomet a ptal se, jestli Vám policajti něco řeknou, když zrovna nestřílíte
Navíc Váš dotaz přesně vystihl "patamat"
erikch*
Než neony tak raději porid svému autu poradnejsi brzdy např.ze stejného modelu ve verzi automat( kde jsou brzdy násobné dimenzované si a mas jistotu ze ti budou sedět vc.trmenu) nebo rovnou sportovní( nevím co mas za karku) ale vždy když chceš něco ladit tak aby to melo funkci a zhodnotilo to krom estetiky i parametry...Zkratka " blikatka "a autu ani tobe nic nedají...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.