Nejste přihlášen/a.
potřebuješ gola sadu kladívko nákou tyčku na vytloukání šroubů vazelínu hever a něco na podložení až si zvedněš auto nebo nájezdy
heverem si přes prkýnko podložíš motor a pustíš se do výměny přitom si heverem zvedáš a pouštíš motor tak aby ti šli ty držáky povolit a vyměnit co nejlépe
pokud nářadí nemáš tak bud si ho puč nebo si to radši nech od někoho udělat
doplněno 02.12.13 16:09:já podkládám hever za vanu přes kus prkýnka pak to nepromáčkneš
Je to velmi jednoduché (tedy pro mě) .
Hodíš hever pod nápravnici a auto přizvedněš (bod je u čepu kola - plochu ramena podložíš dřevem nebo u zadního silentu ramena). Po přizvednutí podložíš motor cihlama a popř mezi motor a cihli dáš k vůli poškozhení třeba koberec,gumu,několik novin,atd.. jako podklad.
Pak zvedáním/spouštěním heveru budeš motor odlehčovat na držáku nebo ti bude tlačit opačnou stranou do držáku. Najdeš tedy polohu s nulovou střižnou silou na ten šroub v silentu držáku pumpy a šroub vytáhneš (naproti je zátka karoserie a tu musíš vyrazit kladivem (bez promáčknutí, takže takto: dáš na plocho přes ní dřívko nebo železo...do středu tohoto tzv. přípravku dáš sekáč nebo šroubovák a silně bouchneš. Napoprvé víčko vylétí do podběhu a díky přiložené věci se nedeformiuje a jde zpět použít).
Pak je dobré sundat filtrbox a případně i karbec a baterku. Zespodu držák ke skeletu drží 3 šrouby a ty povolíš ráčnou. Řeknu ti, je to jebačka. Jsi ohnutý až někam dozadu v předklonu a pak dost bolí kolena . Dobré je před demontáží obtánout fixem polohu vůči kastli, aby šel držák na stejné místo k vůli omačkání silentů a neklepání motoru v kastli. U výměny držáku to pak musíš třeba přes průsvitný papír přenést i na nový držák.
U převodovky je to nejjednodužší. Opět držák obkreslíš na kastli a pak i poznačíš ten šroub v silentu (tu čtvercovou matku v něm!).Pak sundáš kolo a kryt u podběhu (plechový trojúhelník). Zespodu jsou dva šrouby snadno přístupné a seshora z boku jeden dlouhý.
Momenty jsou okolo 55nM a někde i 70nM
doplněno 02.12.13 16:07: @dabel: Já raději znehybním motor a heverem zvedám celé auto. Trošku se bojím, že z olejové vany hever sklouzne a navíc tlačí do jednoho bodu, takže ji může promáčknout což cihla neudělá...
No... pěkně dostal zabrat
Zeleně jsou značky lihovkou (já použil Centropen CD-PEN popisovač)
Červeně šrouby
Koukám, že držák motoru u pumpy nepraskl, ale praskla pumpa, takže výměna nutná. Musíš motor tak moc přizvednout (tedy dost podložit a kastli skoro na zem (bacha na velké opření výfuků o nápravu, ale jde to s nima bez demontáže). Sundej si ještě hadice kopex sání a chlazení ( u pumpy). Dobré to dělat po opravě držáku na převodovce (tím tedy začni).
Pumpa je tak za 500,-. Zkus bazoš.cz
Co se stalo s VIN? Trvale vyřazen?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.