Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honda mtx 80 - nechytá

Od: black* odpovědí: 2 změna:

Zdravím , mám takový problém s hondou MTX 80 , před 3mi dny jsem měnil pístní kroužky , jehlové ložisko pístu , do dneška jsem jezdil bez jediné chybičky , dneska jsem nalil nový benzín namíchaný tak jako dřív .. přesně , chvilku jezdím , pak jsem někde stál měl sem vypnutý benzín .. nastartoval jsem ujel pár metrů - 20-30 benzín sem měl vyplý .. pak mi to chcíplo .. zapnul sem a nechtěla chytat .. kamarád mě roztlačil a najednou měla snad o 80% menší výkon , nedržel volnoběh , rozjedzd na jedničku ( plný plyn ) dřív sem na půlku až třičtvrtě motorku stavěl na zadní .. ted sem se rozjížděl na plný a ještě pomáhal nohama .. odtlačil domu rozebral sem karbec nic v něm nebylo .. vyměnil svíčku ( dal novou ) přímo na tuto hondu .. roztláčel a z výfuku prostě mi to jakoby střílí nebo škytá ale nechytne zkoušel sem snad 50 metrů tlačit .. nic se nestalo , namíchal jsem znovu nový benzín ( starý vypustil ) a dělá to uplně to samé .. já jsem ztracený .. než jsem měnil kroužky a ložisko jezdila půl roku v kuse bez chybičky .. nevíte co ještě můžu vyčistit? Nebo udělat? Děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdyt jsi tu nedávno psal že měníš kroužky ale koupils menší , tak co tam vubec nacpal na ten píst? Co těsnění pod hlavu , dals origo? když jsi zajížděl nové kroužky , nedávals jí hned od začátku čočky?

black*
hodnocení

koupil sem nové ( přesné ) , nedělal jsem to já ale jeden automechanik .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]