Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klepání v motorovém bloku Renault 19

Od: ecik* odpovědí: 5 změna:

zdravim všechny =)

mám takový menší problém u mýho auta Renault 19 chamade s motorem 1,7 54kw.. je to rok výroby 1991 ...

Teď můj problém :

Minulý týden jsem si nechal vyměnit spojku a výfuk a dnes jsem s autem jel a při volnoběhu to hrozně klepe.. jako kdyby motor o něco klepal nebo nevím ... jakmile maličko šlápnu na plyn tak to přestane dokud otáčky zase nespadnou na volnoběh ... nevíte někdo čím to může být? spojka zabírá jak má takže v tom bych problém neviděl...

jinak mám na pravém předním tlumiči nalomenou pružinu (do týdne vyměním) ale myslím si že to tím neni ...

Prosím o radu je to děsné když stojíte na křižovatce a auto vám dělá (buchbuchbuchbuch ) :D *smich* *smich* *smich*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

3x

Jak píše K2, nejpravděpodobněji to bude výfuk. Buď je nasazen moc blízko u podlahy, nebo tam nepasuje ideálně (častý problém výfuku z Izawit a Polmostrów) . Pokud by sebou moc motor "mlátil" je tu ještě možnost, že nejsou pořádně dotažené silentbolky a nebo jsou unavené.

ecik*
hodnocení

děkuji vám za odpovědi a nápady

erikch*
Ještě doplnil ohledně to výfuku často je to ohyb končící podlahy na jiný k přechodu pres zadní nápravu...je to u R19 pproblém vyladit aby právě tam nemlatil...před nápravou konci ten plech.tepelný štít a začíná kolinko doleva a nahoru...ale jde to...

k2
hodnocení

0x

Muj tip je vzhledem k provedenym opravam ten, ze nekde mlati vyfuk do podlahy. Dokaze to celkem pekne rezonovat (vlastni zkusenost)

ecik*
hodnocení

děkuji vám za odpovědi a nápady *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]