Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou motorku 125ccm

Od: filik odpovědí: 6 změna:

Jednoduchá otázka, těžší odpověď je mi 16 let udělal jsem si řidičské opravnění na motorku 125ccm a nyní řeším jakou kopit motorku do 35 000 Kč. Nějakou silniční.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já doporučuji yamaha dt 125 na motardových kolách, taky jí mám a perfektní... Je to sice 2takt (budeš smrdět), ale výkon má ze 125 největší. Pokud chceš 4takt, tak asi honda cbr. Hlavně nekupovat žádnou yuki atd. nic nevydrží, kupovat hondu nebo yamahu.

filik
hodnocení

Hodně uvažuji o té Hondě CBR protože je to 4takt ale i protože je nižší (jsem nižší) uvidím jestli se oběví další rady ale díky ;) na Y dt se podívám

jyri*

hele víš co je zajímavý že já mám yuki uz 9 let a zatím jediné co jsem menil je řetězovka, žárovky svíčka, gumy, duše a jednou pístní kroužky tak neříkej že nic nevydží když se umíš o moto dobře starat tak vydrží v poho :)

piot

Já mám Yukinu 7. sezonu a jediné, co odešlo byl spínač na brzdový světlo. Jinak spotřební materiál - olej, destičky, gumy. Dokonce i řetěz je původní a zatím OK.

jyri*

přesně všichni yuki jen pomlouvají ale jen ti co jí mají a udržují tak ví že to není vubec špatný stroj já mám na něm najeto za 9let sice jen 30 000km ale to z toho důvodu ze ze zdravotních problému sem 4 roky nejezdil

jiri212333
hodnocení

0x

Já teda preferuji nejradši Kawasaki KMX 125 je to suprová motorka mám ji otevřenou na 22KW A nemohu si stěžovat. Kámoš má tu stejnou ale otevženou na 25KW a i na 3 se zvedá na zadní ale ta má taky ale už není jak jeho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]