Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia I TDI, po otočení klíčku zabzučí

Od: beny* odpovědí: 5 změna:

Dnes jsem zapojoval radio, bohužel se mi zkratovali dva dráty a potom při otočení klíčku něco zašumí, nažhaví se a nastartuji. Chtěl bych se zeptat, nevíte co jsem s tim udělal, jestli jsem nějak nepoškodil baterku. Děkuju za odpoved

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pokud se ti zkratovaly dráty, maximálně by se měla přetavit pojistka v pojistkovce nebo přímo v radiu (lze jednoduše ověřit).

A nebzučí po otočení klíčku náhodou jen čerpadlo? To by samozřejmě dělalo už dřív, ale je běžné, že člověk něco "podělá", a pak všechno co se stane si spojuje s tou "chybou" :)

beny*
hodnocení

Ono se mi to zkratovalo bez radia (blbec sem neodpojil baterii, kdyyž sem se v tom hrabal, zkratovalo se mi uzemnení a napajení myslim), nemuže být něco s baterií, jako jinak vše funguje jak má i rádio, akorát se mi ten zvuk nejak nezdá. Tu fabii mám asi týden, tak si nejsem jistý jestli to dělalo dřív. :)

pokud jsou kabely řádně připojeny přes pojistky, tak by se po zkratu nemělo rozhodně nic stát ;) pokud to startuje, tak rozhodně nic není s baterkou.

hodnocení

0x

pokud to jde zezadu tak je to čerpadlo... jinak to nemuže nic udělat.. taky se mi to jednou povedlo a akorat to odrovná pojistku, tak se není čeho bát

beny*
hodnocení

jde to ze předu, tak pořád nevím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]