Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prekroceni rychlosti o 70kmh

Od: jyri* odpovědí: 8 změna:
Lidi kamarad ted za mnou prisel ze na 70 ho policiste asi zamerily pri rychlosti cca 140 km za h jaky hrozi postih 70ka byla v obci

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zajímavý, že skoro za každým přijde nějaký kamarád s průserem.

No čeká tě tohle.

12bodu.cz/...

Jo přesně...vždy kamarád to posral, kamarádce zahýbá starej atd atd atd. Já nevím, proč ti lidé nemají trochu koule a sakra nepřiznaj, JÁ JSEM TO POSRAL, JÁ JSEM PŘEKROČIL RYCHLOST, MĚ STAREJ ZAHEJBÁ, PO MĚ JDE EXEKUTOR...samé trapné a provařené výmluvy.

Jinak když jsi překročil rychlost o takovou cifru, čekají tě nepěkné věci (body, alespoň deset táců pokuta a možná přijdeš o řidičák) a přeju ti to, čau.

PS: omlouvám se, že odpovídám tobě, to patří přispěvateli.

austin*

Měl by si najmout právníka jinak skončí špatně.

S právníkem má šance teoretické, ale má.

hodnocení

5x
Co by prijde o ridicak a je to jenom dobre. Jet o 70km/h vice je prasarna a takovym to preji.

nutt*
hodnocení

2x
Zdravim,
je jedno jestli opravdu kamarád nebo Vy tak jako tak je dotyčný bez řidičáku a s pěknou pokutou. Osobně bych za tohle poslal řidiče do vězení alespoň na 6 měsíců, překročit rychlost o 10 nebo 20km/hod se stane ale letět v obci 140km/h je na pár facek! Ale bohužel mám tušení že zde nebude trest žádný. Jak kamarád vi že ho změřili? Počítám že hlídka by za ním okamžitě vypálila.
.
Hezký den NutT

hodnocení

1x

Ve správním řízení přijde o peníze a řidičák. Zato mu ale dají nějaké body.

cechacek*
hodnocení

0x

Já být na jeho místě, tak si udělám pilotní průkaz a lítám v patřičné výšce nad vesnicemi i 200

saladin
hodnocení

0x

No je to celkem pr*ser ... to už záleží na úředníkovi v přestupkovém řízení a záleží na situaci kdy ten váš "kamarád" překročil tu rychlost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]