Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto ztrácí výkon a otáčky

Od: jarda987* odpovědí: 5 změna:

zdravím mam takomý problem škoda favorit 1994 s řídící jednoutkou jeljsem s autem a po 8 kilometrech mi auto začalo strácet rychlost i otačky jakoby došel benzín ale benzínu mam dost auto chcipne a nejde pak nastartovat tak jsem to skoušel nastartovat po 10 minutách auto naskočilo jedu dalších 5 km a zase strácím rychlost i otáčky zase čekám 10 minut a zas po 5 km to samy dokud jsem nevyklepal baterku pak mě musely odtáhnout na laně nevíte prosím co stim muže bejt

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

bud to dělá špatnej halův senzor je z vrchu na převodovce nebo může odcházet čerpadlo v nádrži a dává malej tlak -měnils někdy benzínovej filtr ten pod autem?

další kde by mohl bejt taky zakopánej pes je pojistková skřín trpěla na studené spoje a bylo třeba jí rozebrat a spoje důkladně proletovat

jarda987*
hodnocení

Dneska jsem se otom bavil s kamošem ktery mi to auto pomohl sprovoznit pred tim mě nešla elektrika do čerpadla tak sme udělali provizorni proud natahly sme jedenlinkovy drat do zasuvky čerpadla a druhy konec do pojistné skrinky tak mi rikal ze by mohl bybyt ten dratek povytahlej a kontakt to auto se chovalo jako by nemělo benzin

hodnocení

0x

Před asi rokem jsem měl podobný problém. Bylo to čerpadlo, po určité době přestalo točit. Pravděpodobně byl ucpaný filtr (za nádrží) a to se trochu ohřívalo a přestalo točit. Po výměně obojího byl pokoj. Filtr bych vyměnil nejdřív. Jde to z prdele a dost se pravidelná výměna podceňuje. Pak poslechnout čerpadlo. Je slyšet, po natlakovámí vypne. Může to být i tím velkým konektorem u ŘJ. Používám na to Kon tox s absobcí vody. Stačí drobná oxidace kontaktů nebo vlhkost a kolísají otáčka, nebo se ztrácí výkon.

martinhajek*
hodnocení

0x
Pokud by to bylo čerpadlem nebo palivovým filtrem, těžko by ujel 5 km a potom zůstal najednou stát. A tak stále dokola.
Tohle vypadá opravdu na snímač otáček, nebo selhávající zapalovací modul.

no může to bejt čerpadlo řešil sem s podobným problémem feldu to čerpadlo tlačilo hrozně málo ta felda vždy ujela asi kilometr a pak chcípla a muselo se čekat pak zase kilometr a zas mrtvá chvíli sem okolo toho lítal pak mi napadlo to u nádrže odpojit dát hadičku a pustit čerpadlo když sem viděl jak to líně teče měl sem jasno :) po výměně bylo po problému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nejde nastartovat auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]