Nejste přihlášen/a.
zdravím mam takomý problem škoda favorit 1994 s řídící jednoutkou jeljsem s autem a po 8 kilometrech mi auto začalo strácet rychlost i otačky jakoby došel benzín ale benzínu mam dost auto chcipne a nejde pak nastartovat tak jsem to skoušel nastartovat po 10 minutách auto naskočilo jedu dalších 5 km a zase strácím rychlost i otáčky zase čekám 10 minut a zas po 5 km to samy dokud jsem nevyklepal baterku pak mě musely odtáhnout na laně nevíte prosím co stim muže bejt
bud to dělá špatnej halův senzor je z vrchu na převodovce nebo může odcházet čerpadlo v nádrži a dává malej tlak -měnils někdy benzínovej filtr ten pod autem?
další kde by mohl bejt taky zakopánej pes je pojistková skřín trpěla na studené spoje a bylo třeba jí rozebrat a spoje důkladně proletovat
Dneska jsem se otom bavil s kamošem ktery mi to auto pomohl sprovoznit pred tim mě nešla elektrika do čerpadla tak sme udělali provizorni proud natahly sme jedenlinkovy drat do zasuvky čerpadla a druhy konec do pojistné skrinky tak mi rikal ze by mohl bybyt ten dratek povytahlej a kontakt to auto se chovalo jako by nemělo benzin
Před asi rokem jsem měl podobný problém. Bylo to čerpadlo, po určité době přestalo točit. Pravděpodobně byl ucpaný filtr (za nádrží) a to se trochu ohřívalo a přestalo točit. Po výměně obojího byl pokoj. Filtr bych vyměnil nejdřív. Jde to z prdele a dost se pravidelná výměna podceňuje. Pak poslechnout čerpadlo. Je slyšet, po natlakovámí vypne. Může to být i tím velkým konektorem u ŘJ. Používám na to Kon tox s absobcí vody. Stačí drobná oxidace kontaktů nebo vlhkost a kolísají otáčka, nebo se ztrácí výkon.
no může to bejt čerpadlo řešil sem s podobným problémem feldu to čerpadlo tlačilo hrozně málo ta felda vždy ujela asi kilometr a pak chcípla a muselo se čekat pak zase kilometr a zas mrtvá chvíli sem okolo toho lítal pak mi napadlo to u nádrže odpojit dát hadičku a pustit čerpadlo když sem viděl jak to líně teče měl sem jasno po výměně bylo po problému
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.