Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na autě stále svítí osvětlení espezetky

Od: aron22 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den . Mám škodu fábia stále na ní svítí světla na zadní espezetce i když vypnu světla a motor a zamknu auto . Ještě k tomu svítí osvětlení zapalovače a vístražné tlačítko . Skoušel jsem přepínač na světla a nekdy se stane že ho dám do polohy nula a ozíva se stále výstraha na světla tak s ním zahejbám a přestane ale svítí stále . Předem dekuji za odpovědi .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vyndej ten vypinač ze zadu ho odpoj s konektoru a pokud osvětlení zhasne máš jasno a můžeš se pokusit ten přepínač rozebrat a pokoumat proč zlobí možná jen nákej vyhřátej kontakt možná něco vylomenýho nebo sežen rovnou jinej

já ten s fábie ještě nerozebíral ale třeba s opla vectry ano a tam stačilo naohejbat a vyčistit kontakty a zas šlapal jak má

aron22
hodnocení

Taky jsem si myslel ze to bude prepínacem zatim jsem vyndal pojisku než ho vyměním . jinak moooc děkuji .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]