Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žhavení bliká-proč?

Od: sansnomf® odpovědí: 6 změna:

Mám vůz Škoda-Fabia 1,9 TDI r.výroby 2002.Dobíjení funguje normálně,motor v pohodě okamžitě naskočí.Dnes mi po několika minutách jízdy začalo blikat za jízdy žhavení(ikona spirály).V příručce jsem žádné upozornění nenašel.Mohl by mi někdo dát uspokojivou odpověď?Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepe83*
hodnocení

2x

Toto mi dělalo u kamarádovo Fabie-závada byla ve žhavících svíčkách-jedna byla vadná-přerušený okruh-po výměně všech čtyř kusů-doporučuje se-byl klid *palec*

hodnocení

2x

koukni jestli ti vzadu fungujou brzdový světla dost často to dělá brzdovej spínač

hodnocení

Brzdy opravdu nesvítí.Dík!

doplněno 08.08.13 14:32:

Takže to byly pouze nefunkční žárovky u brzd-nicméně jsem učinil dvě zkušenosti:1.u starších typů Fabia 1,9 TDI blikání ikony žhavení znamená výše uvedené.2.Skláním se před fundovaností zdejších poradců-jejich odpovědi byly velmi pravděpodobné,což mi v opravně potvrdili.Díky všem za snahu!

hodnocení

0x
Pripoj na vag, to ti napise o co go :)
hodnocení

Bohužel nevím,co to znamená,můžete víc polopatě?

sežeňte někoho, kdo má autodiagnostiku, nebo přímo servis. Připojí se, načtou chyby z řídicí jednotky a hned budete vědět, kde je problém. Ale pravděpodobně to opravdu bude vadná žhavicí svíčka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]