Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, jak je to s kvalitou u brzdových koutoučů od fy. Starline? Vzít či se jim obloukem vyhnout? díky
Odhadem cca 80% kvality brzd dělají brzdové destičky jestli si "sednou" s kotoučem. I Starline brzdový kotouč dokáže s ideálními destičkami dobře sloužit a brzdit.
Většina národa jezdí na "dobitých" brzdách. Takže i nový kotouč Starline je pozitivní věc pro bezpečnost na našich cestách.
myslím si, ze starline není spatná volba. starline nic nevyrábí (mozna neco ano, ale vetsinu berou od jinych), pouze si nechává vyrábet od renomovaných znacek a pouze ma svuj obal, rekne vám to kde jaký automechanik, ze po rozbaleni budou ty kotouce stejne jako ATE tzn. ze pocházejí ze stejné vyrobní linky.
pokud jezdite normalni jizdou, nepoznate ani prd... mozna to poznáte na výdrži ale ... nevím co mate za auto ale me vydrzeli na fiatu kotouce 200tis km. myslite ze to vase auto jeste ujede? i kdyby starline vydrzeli pulku?
od Starline raději nic nebrat. Od mechaniků jsem slyšel, že Brembo už také nicmoc. Zimmermann,ATE. nebo originál jako mám já u Forda Motorcraft
Jen doplněk toho co psal o "originálních "dílech Erikch.
V nejmenovaném servisu-kotouče od xy za určitou sumu po vyzvednutí ve skladu přebalí v kumbálu z krabice xy do krabice s logem Citroen (peu,škoda... dosaďte si značku které fandíte!) a cena ihned vzroste minimálně o 100% ne-li o více (ze zkušeností pár řidičů s autor.servisy).
Někde jsem na intu četl recenzi a zkušenosti s ND.Konkrétně se týkalo brzdových kotoučů a světe div se nejlépe hodnoceny byli kotouče Starline! Dokonce nybyli made in china ale made in germeny! žel nevím značku a typ na který byli dané kotouče!Nebo to bylo bez rozdílu? to nevím.
Nehodnotil bych zda originální či neoriginální ale zda HOMOLOGOVANÉ či NEHOMOLOGOVANÉ díly!
Starline- CHINA. Nic od Starline nebrat- je to podřadný šunt prodávaný pod značkou Autokelly. Kdyby ceny Starline byly třetinové, tak možná jo, a to by stejně měli u té třetinové ceny 100% marži
Čínu nehaním, jen to píši tak, aby to všichni pochopili. Dnes nikdo neuvažuje (povětšinou) že je to vlastně tak, že se tlačí na cenu a tí číňaňi za to nemůžou- je to věc evropana, co si tam objedná a za kolik.
V dnešní době "zlatokopectví" doveze za 30,- , dá svoji značku, cenu 399,- a vydává to za kvalitu( a ta je někde na 20%kvality originálu- klidně vyrobeného v číně). Takže na číňany vskutku ani půl slova- je to věc nás, jak se tu šidíme, a že jim to žereme. Je to začarovaný kruh- lidi nemají prachy, proto si to koupí. Ale musí 3x za sebou, co by třeba vydrželo ATE...
Nevím jak kotouče,ale ložisko zadního kola naprostá tragédie...po třech měsících šlo do železa(v duchu mě napadají i jiné výrazy kam by mohlo jít)...ostatní díly jsem už radši nezkoušel
haha.. nad tim se musim jen smát... jestli si někdo myslí že nějak ušetří když tam da takového zmrda tak by si to měl trochu víc propočítat.. starline je staline.. některé díly jsou bezproblémové ale musí se vědět které... já mam třeba akumulator v autě druhym rokem a bez problemu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.