Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přezkoušení při vráceni ŘP

Od: ecik* odpovědí: 4 změna:

Mám dotaz.. Když mi sebrali ŘP poprvé na 1 rok tak musím dělat při vrácení přezkoušení? kolik to stojí jako celá autoškola? :o děkuji prosím pište co to vše obnáší..., a když chci žádat o půlku jaké jsou podmínky? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

2x
Cena není stejná jako u autoškoly. Podívejte se na ceník nějaké autoškoly, tam to najdete.
doplněno 06.08.13 20:50: Cena tedy pak závisí na dané autoškole, kde přezkoušení děláte.

hodnocení

2x

eciku, pokud Vám byl odebráno řidičské oprávnění na rok a více, musíte navštívit autoškolu. Doporučuji dojít na evidenci řidičáku, zjistit podrobnosti místního úřadu a doporučený postup.

Bude Vás to stát další peníze a čas.

,

lubca
hodnocení

0x

Nemusíš měl jsem stejný případ přezkoušení se dělá snad až od 5 ti let, každopadně po roce bez ... a navrácení je otázka asi 10 minut jen je tam treba dojit s papirem ze je ukoncen (duvod) mne vzali zdravotni osvedceni tak mi doktor napsal papír že je vše ok a bylo ;)

ive
hodnocení

0x

Nevím přesně jak je tomu u vás, ale strýc dostal v listopadu 2012 (od úřadu, ne od soudu) zákaz na rok + 30.000,- pokuty (jel ve vozu bez technické, a s vlekem s falešnou SPZ :-D). Měl i papíry na TIR. Koncem června 2013 jsem mu podávala žádost o předčasné ukončení zákazu řízení. Vzor jsem si stáhla z netu z nějakého fóra. Tam se jim vypovídáš nebo spíš vypíšeš z toho, jak moc si se ze zákazu poučil, jak vás to např. omezilo v životě, nebo v práci a jak ho k té práci potřebuješ. Žádost mu schválili v půlce 7/13 a zaslali papír o ukončení zákazu s kterým cupital na městský úřad. Po strýci autoškolu nechtěli (prý když má 1 rok, tak se ho to netýká - nevím), musel si nechat udělat psychotesty (placené, výběr na vás, ale musí být akreditovaný ministerstvem - aby vám to uznali; dostal vizitku od úředníka na magistrátu) a zdravotní prohlídku, od vašeho praktického lékaře. No a máme začátek srpna a už zase obráží krásy republiky pěkně ve svém a hlavně po svém. Tak hodně štěstí i vám... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]