Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz.. Když mi sebrali ŘP poprvé na 1 rok tak musím dělat při vrácení přezkoušení? kolik to stojí jako celá autoškola? :o děkuji prosím pište co to vše obnáší..., a když chci žádat o půlku jaké jsou podmínky? Díky
Nevím přesně jak je tomu u vás, ale strýc dostal v listopadu 2012 (od úřadu, ne od soudu) zákaz na rok + 30.000,- pokuty (jel ve vozu bez technické, a s vlekem s falešnou SPZ ). Měl i papíry na TIR. Koncem června 2013 jsem mu podávala žádost o předčasné ukončení zákazu řízení. Vzor jsem si stáhla z netu z nějakého fóra. Tam se jim vypovídáš nebo spíš vypíšeš z toho, jak moc si se ze zákazu poučil, jak vás to např. omezilo v životě, nebo v práci a jak ho k té práci potřebuješ. Žádost mu schválili v půlce 7/13 a zaslali papír o ukončení zákazu s kterým cupital na městský úřad. Po strýci autoškolu nechtěli (prý když má 1 rok, tak se ho to netýká - nevím), musel si nechat udělat psychotesty (placené, výběr na vás, ale musí být akreditovaný ministerstvem - aby vám to uznali; dostal vizitku od úředníka na magistrátu) a zdravotní prohlídku, od vašeho praktického lékaře. No a máme začátek srpna a už zase obráží krásy republiky pěkně ve svém a hlavně po svém. Tak hodně štěstí i vám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.