Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabít baterii

Od: kenyska® odpovědí: 8 změna:

zdravím všechny, nevíte, prosím někdo,jak vydělat baterii u fabie? Odjela jsem na dovolenou a - trouba- nechala svítit světla. Partnerovi se nedaří baterii vyjmout. Horní šrouby jdou , ale spodní mu nejdou. Potřebovala bych buď vyndat tu baterii nebo zjistit, kde má fabie přední úchyt na lano. Dík moc, zdravím kenyska

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

"Spodní mu nejdou" ... proč? Nemá dost síly, neví které šrouby, nemá správný klíč?

Fabie májí dole vedle baterie jen jeden šroub s plechem. Ten povolit vytáhnout a pak musí jít baterie ven. Je to na 13-ku klíč (ořech na golu), ale bez dlouhého nástavce se k tomu nedostanete.

doplněno 03.08.13 23:00:

Přední úchyt na lano je za pravou přední mřížkou v nárazníku. Nejspíš tam bude jen díra na oko, které bude v polystyrénové vaničce v rezervě pod podlahou kufru.

Záleží na provedení a generaci Fabie. Buď vytáhnete celou mřížku případně jen polovinu, kde není mlhovka.

Jak nabít baterii
hodnocení

hodnocení

3x

Fabie má trvale zapojený zapalovač, tudíž lze bez potíží nabít baterii bez vyjmutí.

hodnocení

2x

Felicie má pípák rozsvícených světel tak nechápu, že fabie ne. Ale to je jedno. Koupit nabíječku za pětikilo v kterémkoli hobbymarketu a nabít, když už neumím vyndat baterku.

hodnocení

díky za odpověď, pípák mám , jenomže jsem koupila autorádio a ten pípák přestal pípat. Moje chyba. Ohledně přítele s Vámi souhlasím - vím, co mám doma.*smich*

hoummy*
hodnocení

0x

Odpojte baterii od plusu a minusu, pořiďte si nabíječ a nabíjejte. A nebo stříkněte trošku oleje na šrouby, do závitů a odtáhnete v pohodě.

btw: to máte asi nešikovného přítelem všechno jde povolit :D

hodnocení

Díky za odpověď, vím , co mám doma. *smich*

hodnocení

0x

Pokud potřebuji nouzově na autě povolit něco zarezlého, tak ČISTÝM šroubovákem naberu trochu brzdovky a kápnu to na to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]