Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babeta 207 kolecko

Od: david63® odpovědí: 6 změna:
Zdravim
Mam doma babetu 207 a mam v ní 12 z kolecko
Chtel bych trosku zrychli ale neprijit o rychlost takze padla volba 13 z kolecka
Mam starsi kolecko z pionyra 13 z a nevim jakou metodu zvolit
Napadlo me opatrne zbrousit kolecko s unasecem az na rantl a kolecko z pionyra odvrtat opatrne postupakem az na pozadovany prumer a vyvařit to ale bojim se toho aby to moc nehazelo dokazu si dost věci vyrobit či opravit ale todle budu delat poprvy Jsem spis na elektro a pod . :)
Soustruh bohuzel nemam ani nikoho kdo by ho měl :(
Díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dáš 13ti kolečko sice ti to možná pojede o něco rychleji ale přijde kopec a ty to budeš muset tlačit neb to nebude mít sílu

hodnocení

To mi je jasne a ten přepinaci mechanimus tam ma takove kulicky kdyz jsem to rozebral tak tam byla jen jedna daji se koupit nekde zvlast?

jestli se daj koupit samotný kuličky to nevim ale určitě se daj koupit ložiska a z nich ty kuličky vyndáš já bych poměřil kuličku a dle toho pak scháněl nemusí to bít zrovna s klasickýho ložiska stačí možná dohnat věnečky co se dávaj do jízdních kol a to bud do šlapacího středu nebo přímo do kola de o to si jen poradit ;)

hodnocení

No koukal jsem a prodava se cela sada kulicky knoflik a zavlavka atd.. Za 160 kc v kladne
Kdyby to meli v michli tak to jestw skousnu ..
Asi budu muset vystrachat stary loziska a rozloupnut v sveraku

nu*
hodnocení

0x

13 zubé originál kolečko stojí 120 Kč, a dobrý karvec dellorto asi 900, sám jsme to tak udělal a jede to i do kopce, stejně jako s tím 12 zubým a starým karburátorem zrychlíš to tka o 3-4 km

hodnocení

Ja bych si 13z klidne koupil kdyby to postovny nebylo ak mastny a k tomu uz ho mam doma...
Bude to zase sranda :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]