Nejste přihlášen/a.
Ahoj,tímto bych chtěl oslovit zejména zaryté škodováky-Mám feldu 1,3 MPi bez klimatizace a dostal jsem za odtah bouranou 1,6 s klimatizací a servem na díly.
A můj dotaz zní,když si budu chtít dát funkční klimu z tý 1,6 do mojí 1,3 co všechno je stejné a co naopak budu muset sehnat?...jde mi o to jestli je stejný kompresor,jestli je stejné to celé´´topení´´ atd
Někde jsem slyšel že se musí sehnat celý motorový svazek ale to je asi blbost ne?,dále budu muset sehnat držák kompresoru s napínací kladkou na 1,3,to bude trocha boj...
A poslední dotaz-kdybych chtěl namontovat i servo dohromady s klimou,půjde to?...já vím že v příručce píší že to nejde,ale já už jsem to viděl i na 1,3,funkční servo i klima dohromady
Díky moc všem za rady!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.