Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honda mtx 80 pístní kroužky

Od: black* odpovědí: 2 změna:

Zdravím .. koupil sem pístní kroužky na hondu mtx 80 .. Vrtání je 45,50 , pístní kruhy jsem koupil 45,50 + 0,15 takže 45,65 .. Vrtání jsem měřil několikrát .. ztarý vytažený kroužek má 50,15 , jak tam tedy mohl být? Ty nové kruhy co jsem koupil jsou malé .. Abych řekl pravdu a nechci být vulgární jsem v p... . Vubec tedy nevím co mám koupit . Vrtání je přesně a ty nové kruhy jsou větší o trochu , jeden automechanik co se v tom dobře vyzná mi řekl že se to trochu zpiluje . Když jsem zavolal do té firmy a chtěl obědnat nové 45,50 + 0,15 řekl mi , to chcete obědnat to samé co jste obědnal předtím? Takže bych obědnal to totožné , neroztáhnou se ty pístní kroužky - nové , teplem? Nebo něco? Děkuji za rady . už nevím co mám dělat ...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jedna tvoje veta: Ty nové kruhy co jsem koupil jsou malé .

Druha tvoje veta: Vrtání je přesně a ty nové kruhy jsou větší o trochu

Tak jak to je? Jsou vetsi a nebo mensi?

Jak si vubec meril to vrtani? Nebo mas to cislo z nejake prirucky?

MTX 80ccm ma vrtani podle vseho 49.5mm. Tech 45.5 by odpovidalo nejakemu 70ccm motoru. Ses si jisty, ze mas origo motor?

doplněno 01.08.13 18:13:

Jinak samozrejme krouzky v nesmontovanem stavu jsou vzdy vetsi. Na prumeru vzdy zhruba o rekneme3- 5mm (hruby odhad). Tak jestli te tohle nejak nemate.

doplněno 01.08.13 18:32:

Takze abych to pochopil.

1. Fyzicky si zmeril, ze mas vrtani 45.5?

2. Objednal si si krouzky 45.5?

3. Krouzky, ktere prisli jsou male? To znamena, ze nejdou na pist nasadit tak, aby ho plne obejmuli?

Trochu rozepsani se, ale mene chaoticky by neuskodilo.

Pomoz nam pomoc Ti.

blackk

jsou měnší špatně jsem to napsal ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]