Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte někdo o nějaké dobré a levné sadě na E85, nebo LPG, mám tu první felicii 1.3 r.v. 1995, má jeden vstřikovač (bosch mono motronic). Mockrát díky
Hlavní otázka zní, kolik ročně najedeš km? Dle toho se dá lépe poradit.
doplněno 31.07.13 21:17:@kratast To se právě vůbec nedá říci. Mě šetří jen u jednoho auta předělání na LPG cca 60tis Kč ročně. Čistý provoz na E85 by mě vycházel o minimálně 30tis více. Ale spíše více.
nejlevnejsi je tam nic neupravovat a dat tam e85 a jezdit mam taky tuhle felinu a jezdim na cisty e85 a bez problemu
to máš pravdu, ale pochybuju, že s tou felinou najezdí tolik km ročně aby se mu vyplatila přestavba na LPG nehlede na to ze ani navýme jak ta felda vypadá jestli neni na pokraji zivota a investice do LPG by byla jen kratkodobá. spíš jsem to myslel, že do té feliny nemusí dát ani korunu a jen tam dat E85 a jezdit.
Osobne bych E85 neresil z duvodu cca 90 cerpacich stanic v CR.
Cenu na prestavbu LPG zjistis v kterekoliv firme ktera je dela (staci jedna pac jinde to bude skoro stejny).
Ja byl v lkauto.cz/... a se vsim vsady (prestavba, vymena motoroveho oleje a olejoveho filtru, vymena hadicek u podtlaku, vymena kabelu ke svickam, prace, nadrz , plna nadrz LPG) jsem koncil na 30 000 Kc.
do toho absolutně nema smysl davat novou LPG sadu.. daji se koupit i starší kolem 5 tis.. ale už nevím.. je to dlouho co jsem se o to zajimal...zkus pozjištovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.