Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestavba E85, LPG

Od: tesnost* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, nevíte někdo o nějaké dobré a levné sadě na E85, nebo LPG, mám tu první felicii 1.3 r.v. 1995, má jeden vstřikovač (bosch mono motronic). Mockrát díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ucy6ifo
hodnocení

1x

Hlavní otázka zní, kolik ročně najedeš km? Dle toho se dá lépe poradit.

doplněno 31.07.13 21:17:

@kratast To se právě vůbec nedá říci. Mě šetří jen u jednoho auta předělání na LPG cca 60tis Kč ročně. Čistý provoz na E85 by mě vycházel o minimálně 30tis více. Ale spíše více.

kratast*

nejlevnejsi je tam nic neupravovat a dat tam e85 a jezdit :) mam taky tuhle felinu a jezdim na cisty e85 a bez problemu

kratast*

to máš pravdu, ale pochybuju, že s tou felinou najezdí tolik km ročně aby se mu vyplatila přestavba na LPG nehlede na to ze ani navýme jak ta felda vypadá jestli neni na pokraji zivota a investice do LPG by byla jen kratkodobá. spíš jsem to myslel, že do té feliny nemusí dát ani korunu a jen tam dat E85 a jezdit.

hodnocení

0x

Osobne bych E85 neresil z duvodu cca 90 cerpacich stanic v CR.
Cenu na prestavbu LPG zjistis v kterekoliv firme ktera je dela (staci jedna pac jinde to bude skoro stejny).
Ja byl v lkauto.cz/... a se vsim vsady (prestavba, vymena motoroveho oleje a olejoveho filtru, vymena hadicek u podtlaku, vymena kabelu ke svickam, prace, nadrz , plna nadrz LPG) jsem koncil na 30 000 Kc.

do toho absolutně nema smysl davat novou LPG sadu.. daji se koupit i starší kolem 5 tis.. ale už nevím.. je to dlouho co jsem se o to zajimal...zkus pozjištovat

jen*

být tebou, tak tuhle felinu prodám a seženu nějakou s už zabudovaným lpg. a spíš bych bral mpi po facelitfu. v inzerátech jich je dost, jen sehnat v pěknym stavu a s nádrží alepson na pět let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]