Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Forman Solitaire s 52Tkm

Od: solitaire odpovědí: 10 změna:

Prosím o radu, soused se rozhodl prodat svého Formana, potíž je v tom, že je ti voňavka*smich*, prostě taková, jakou je škoda odmítnout...

Jedná se o škodu Forman 50 kW z 7/1994, GLX, respek. Solitaire s 52 000 km, vedenou servisní knihou, po 1. majiteli. V roce 1996 kompletně vystříkán a pak stříkan každé 2 roky, tudíž absolutně bez koroze. Stav vozu odpovídá novému, voňavka... Bohužel vzhledem to nekončí, v servise na zvedáku se ukázalo, že i podvozek je tip top. Olej se měnil v motoru každých 12 měsíců... nevím co bych měl ještě napsat, abych lépe ilustroval stav, má to takový strašný puntičkář.. .

A otázka? především prosím zástupce z MB gumídka zda má takové autocenu 25OOO Kč?.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vonavka forman 94ka za 25litrů nad čím ještě váháš?

hodnocení

0x

jo a nejlepe schovat do garaze a vytahnout ho za 10roku :-P to bude mit vetsi cenu

praivo*
hodnocení

0x

Kup, dřív, než tě někdo předběhne ;) Jen doufám, že, pokud ho koupíš, budeš v takovéto pečlivé údržbě pokračovat :)

hodnocení

0x
Solitaire 50kW stříkačka a jako novej? to ber! :)
solitaire
hodnocení

Formana mám na dvoře, jsem pověřený prodejem - jen já to auto nevyužiji (?), když se na to šel podívat 1. člověk, tak jsem stáhl inzerát a začal přemýšlet, čekám na radu gumídka! já do včerejška ani nevěděl co to je ta výbava solitaire...jsem šťastným majitelem felicie 1,9D v social editionu, mám najeto 370tkm, mám ji od nova a auto jede slušně.. já najedu 25tkm ročně... gumídek poraďte a nevím, nechce někdo gumídek do slušných rukou prodám... rád den zájemce byl kokot, oon to auto chtěl na tuning 25 letý bbec ( omlouvám se všem slušný co maj taky tolik)... mi je 55let a uvažoval jsem nad nečím nověkším než je má felicie!

ZACHRAŇTĚ solitaira!

dej ten inzerát na favorit klub

jantar1993

Ahoj, jestli je forman stale k mani, mohl bys zaslat foto na mail: jantar1993@email.cz , Dik Moc

jantar1993

Měl bych o něj, zájem. P.S. tuning neuznávám. ;)

gumidek*
hodnocení

0x

Jestli má cenu za 25 000kč? No jasně! Solitairů bylo velmi málo a většina odešla za hranice s velmi nadstandartní výbavou (ostřikovače světel na tlačítko, klima, el. okna).

Má cenu i 35000kč! Taková nabídka se opravdu neodmítá. Doufám, že jde do dobrých rukou ;)

doplněno 30.07.13 19:10:

Kdybych měl prachy, tak do něj jdu. Já totiž netuním. Protlač ho nejlépa na skoda.panda.cz inzerci a skoda virtu. A řekni si víc. Takové kousky se na tuzing nedávají. Ani na přestavbu LPG.

Výbava by měla být:

Anatomické sadačky s typyckým vzorem pro Solitaitre, odskok kufru na páčku,přední mlhovky,ostřikovače světel,alarm Scarico nebo Meta system Škoda, 6ks reproduktorů pro autorádio a autorádio Blaupunkt Boston CC 22 nebo to lepší s více tlačítky dole,alu kola pro model Solitaire (hladké hrany paprsků),dig. hodiny,Palubní počítač APRI CD-1i jako měřič spotřeby,černé dělené koberce,dělené zadní sedačky 2:3,akustická sig. světel AKIN,cyklovač stěračů s pamětí (páčka na cyklovač a zpět a pak znovu na cyklovač ... ta pauza mezi je čas od 2 do 30s),hagusy,střešní okno,tónovaná skla,svítilna v kufru,na sání motoru rezonátor, když je to 50kW motor,boční plastové lišty na dveřích (nebo gumové),centrál,el.okna,výškově stavitelné pásy předních sedadel,černý strop,vyhřívaná zrcátka (zapíná se společně se zadním oknem), a možná další co jsem už zapomněl.

Rád bych ho koupil, ale bohužel nemám. Snad se najde další puntičkář jako předchozí majitel a já ;)

Virt,Panda,...

Jsou někde fotky?

jinx*
hodnocení

0x

Pred 2 rokmi sme darovali za prepis nasu skodovku (r.v.1982).Bola to tiez otcova srdcovka.Mala sice 133 tis ubehnute ale take kusy sa uz nevidia len tak.Tiez som na nej co to pojazdil a auto bolo clenom rodiny (doslova).Dali sme ju mojmu kamaratovi ktory potreboval auto.Skodovka mu prisla vhod.On mal tiez jednu co uz bola K.O.

Vraveli sme si s otcom ze bude v dobrych rukach (kamarat je vodic z povolania-autobusar).Neni z tych co by sa o auto nestarali.Toto vsetko som si myslel este pred dvoma rokmi.

Po tyzdni uz neboli v aute koberce ...bordel jak svina vsade kopec hliny kamienkov.Po pol roku jazdenia co mal auto odpisal motor.2x tesnenie pod hlavou v priebehu mesiaca.V aute je permanentne vlhko-zateka tam, visiace zvazky kablov a jeho zasahy do elektriky,kable na repro tahane po vrchu koberca az dozadu.2 velke budiky svietia na modro a 2 na zeleno *ee*,voda v kufri a nahadzane rarohy vseho druhu.

Auto riadne zakvitlo,navyse tam dal hrdzave "14" kola.185/60,otras,ale hlavne ze ma 70 alt.z feldy kkt (ze mu musim tak povedat).

A to vsetko stihol s nabehom ani nie 10 tis.km (zevraj nema cas).Toto vediet ...tak si ju mozno necham.Tiez som vtedy uvazoval o virte ale ani tam niesu vsetci svaty.Zato velka vacsina fanatikov klobuk dole paaani:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]