Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spatne tesneni

Od: oktavielorencova odpovědí: 11 změna:

Dobry den jsem zena a autum moc nerozumim muze se mi neco stat s autem kdyz mam spatne tesneni u oleje? Diky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží na tom, jaké to je těsnění a jak moc teče olej. Kde to těsnění na motoru zhruba je? S autem se může stát to, že se zadře motor, pokud tam nebude olej. Takže buďto přetěsnit anebo hlídat stav oleje.

jonny*
hodnocení

0x

jestli z auta unika olej tak je to podle technicke kontrli mozna uz tezka zavada oznacena jako C coz znamena ze by vozidlo bylo nezpusobile provozu ale mozna je to stale jen B :) jinak bez oleje nebudou mazany pohyblive casti motoru a hrozi vetsi opotrebeni a dale zadreni motoru urcite by to chtelo pretesnit a hlidat hralinu oleje :)

oktavielorencova
hodnocení

Opravar rikal ze by se musela vyndat vana a bylo by, nemusel by se vytahovat motor ;) Vydrzi to pres zimu kdyz budu hlidat porad stav oleje a doplnovat ho? :)

Takže je to těsnění vany. Počítám, že to bude jen průsak. Proč to neudělat hned? Opravář to má za hodinku a cena co já vím? 500?

oktavielorencova
hodnocení

Jinak od zari pri kazdodennim jezdeni mi zmizl pul litr oleje vcera jsem dolivala :)

Tak to je docela dost. Přetěsnit. Něco si vezme i motor při spalování, ale ne půl litru za dva měsíce!

výtka
Upozornění od administrátora 16. 11. 2012 16:23:08
existuje doplnění odpovědi, pak se není nutné odhlašovat a dostat se tak do sporu s pravidly. Je jasné, že někdy je to na škodu (omezení počtu odpovědi), ale většinou to ovoce přináší.
oktavielorencova
hodnocení

Takze to tece hodne ano? Pres zimu to nevydrzi? :(

ernielogout

Jako co nevydrží? Čistě logicky: když budete kompenzovat ztrátu oleje jeho doléváním, tak prosím. Zkrátka musí být doporučená hladina oleje mezi horní a dolní ryskou na měrce, toť vše.

Ale nevím jestli nekecám, protože admin má jiný názor:

Váš počet odpovědí v jedné otázce převýšil povolený počet 3. Pokud budete mít 10 a více % ohodnocených odpovědí, počet odpovědí nebude limitován(a). Snažíme se eliminovat příliš mnoho odpovědí, které nepřináší radu.

Teče to relativně hodně,ale vydrží to třeba i rok,ale jen za předpokladu PRAVIDELNÉ kontroly množství oilu a současně s tím i jeho DOLÉVÁNÍ! Ale také by se mohlo stát,že ,záleží jak je zaházené od oilu,může páni pomáhat a chránit zadržet (existuje ještě tato možnost?) ORV ...

doplněno 16.11.12 21:45:

Pkd je to na mne,tak o chybách nwn ,ale pokud neznáte některé slyngové či opačně úřední slova,tak potom tam mám chyby,ale jinak jsem nenašel.

oktavielorencova
hodnocení

Moc vam nerozumim neslo by to bez chyb? :)

ernielogout

Doplnění odpovědi vzhledem k vláknu není podle mě moc dobrá volba, proto jsem odpovídal pod otázku. Tak se nečerti za to rýpnutí, respektuji pravidla webu a chápu použití prostředků v boji proti trollům. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]