Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mam takovy problem. Potrebuju zrusit imobilizer a bohuzel jsem na dovolene a nemam zde navod. Mam skodu fabii. Auto kdyz nastartuju blika klicek s autickem. A nejde nastartovat. Tak by jsme ho potrebovali uplne zrusit. Pokud nekdo vite jak na to. Uvitam vsechny rady.
Diky
Ahoj, měl jsem na fabii ten samy problém.
Zpočátku to ještě občas zafungovalo - zkoušel jsem třeba půl hodiny otáčet klíčkem až jsem dosáhl toho, že se kontrolka nerozblikala. Pak jsem to dal do servisu, zaplatil 2500 a asi 3 tydny to fungovalo dobře. U mě nebyl problém v klíčku - delaly to oba klíčky. Často bývá problém s čtecí cívkou a nebo kablíkem - u mě je špatný kontakt, takže mi pomůže otočit klíčkem a bouchnout pěstí do palubní desky - nad mřížku ventilátoru a pak to zhasne.
Zrušit jsem ten imobilizér chtěl taky a chtěli za to 12 000 Tak jsem to vzdal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.