Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi před dvaceti lety jsem koupil traktor od staré paní po zesnulém manželovi.Traktor byl stále evidován na zesnulého majitele a nebyl ani předmětem dědictví. Do dnes je stále evidován na zesnulého a já na něj platím povinné ručení na mé jméno jako provozovatel. Traktor už bych rád zlikvidoval a vyřadil z evidence. Je nějaká šance, jak vyřadit traktor z evidence a nemuset nadále platit povinné ručení?
Předem moc děkuji za pomoc
Když ho nemáte psaný na sebe tak povinné platit nemusíte.Měl jsem podobnou situaci ale s tím že auto bylo předmětem dědictví.Poastaral jsem se o to abych nebyl před paní za leváka a auto museli s její plnou mocí přepsat do místa bydliště ,pak se musí zaplatit eko daň a oni ho pak vyřadí.Jinak když budete chtít nemusíte dělat nic není to psané na vás.
Měl jste traktor přihlásit na sebe před 20 lety...dnes budete budet lhát a falšovat čestné prohlášení, jak Vám jistě poradí ten pan s plnovousem...nebo skutečně obnovit dědické řízení...jinak traktor nevyřadíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.