Nejste přihlášen/a.
zdravim prosakuje mi trochu olej z převodovky myslíte že projdu na STK? díky
Asi zalezi jak moc, ale me se jednou na STK stalo, ze mi ukapla kapka z motoru presne na papiry, ktere mel technik u sebe, kdyz kontroloval spodek auta - uz uz byl na ceste nahoru a v tom mu to kaplo primo doprostred tech lejster a udelalo mu to tam paradni mastnej flek pres celou A4. Jenom se tak na to ukosem kouknul a dal mi to nakonec taky jenom do lehkych.
Pokud máte známého tak to projde (technik to "nenajde"). Pokud ne, tak to už není lehká, ale vážná závada a TK jen na měsíc (únik provozních kapalin ohrožující životní prostředí). Podobně na tom jsou veškeré vůle v zavěšení kol, tj. čepy, ramena, táhla stabilizátoru atd., vůle na nich = vážná závada.
Myslím si že záleží jak, ale to by neprošlo nic, však se podívejte na každé parkoviště, kolik je tam skvrn od oleje a všeho možného.
Je to tak - oficiálně neprojde nic, protože únik oleje je prakticky na všech autech. Podle současných předpisů je vážná závada každý únik oleje, i pár kapek. Kocourkovské předpisy a zároveň skvělá možnost buzerace pro policii (odešlou vás na STK a tam najdou vážnou závadu = STK pěkně zaplatíte)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.