Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AUTO a CKP

Od: michael110* odpovědí: 3 změna:

Dobry den protreboval bych pomoc

V prosinci 2008 jsem prodal auto v poloprevodu na me ze jsi novy malitel všechno zaridi a prepise

Auto nemelo technickou proste takovej křap kupni smlouvu jsem bohuze stratil .

Ale auto jsi pojistil a po nem asi dalsich 5 lidi.

Ted mam problem s CKP uz jednou v roce 2010 mi psali ze mam zaplatit tak jsem jim 2x odepsal

A oni pripat ukoncily nevim jestli to zaplatil někdo jiny komu psali nevim a ted v unoru mi napsali znova tak jsem zase napsal namitku a prej nemam zadny revelantni dokument poslal jsem jim

Storno od pojistovny kde stoji ze pojistka konci z duvodu zmene vlastnika a ze to bylo overeno kupni

Smlouvou a to jim asi nestaci pak mi prislo omylem zelena karta nekoho jynyho na tohle vozidlo tak jsem jim to taky poslal a overovali to a zese nic tak ja uz nevim

PORADITE MI PROSIM NĚKDO JAK BOJOVAT

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestliže případ ukončili, tak jim sdělte, že musí ukončit i tento případ. Páč jste již věrohodně předtím prokázal, že nejste majitelem. Musíte ale čkp doložit do 30 dní , že nejste majitelem

Víte komu jste vozidlo prodal?

doplněno 24.07.13 21:13:

a máte ještě tu zelenou kartu?

není tam adresa?

okopírovat a použít jako důkaz...

doplněno 29.07.13 12:03:

OK, takže máte adresu toho co to pojistil?

michael110*
hodnocení

Dobry den vim jenom jak se ten clovek jmenuje nic vic vim jenom ze jsi to pojistil hned po me a dalsich 5x lidi od jednoho mi prisla i omylem zelena karta tak jsem tam volal a rekli mi jeho jmeno a jeste jsem bil u jedny pojistovny a tam mi pani rekla ze ted auto vlastni nejaka pani a je vlastnikem vozidla a po me to bilo pojistene u Kooperativa ,Alianz ,Hasicska ,CCP ,

michael110*
hodnocení

Dobry den adresa tam je moje tak jsem jim tam volal ze jsem u nich nikdy nic nemel pojisteno a oni mi rekli jmeno kdo to tam ma pojisteni a omlouvaly jse mi ze to nekdy posilaj podle kdo je registru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]