Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpětné doplacení povinného ručení

Od: kaskas* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit jestli je možné doplatit zpětně povinné ručení, jedná se jen o několik dnů a auto nebylo provozováno. Dále by mne zajímalo jak je možné prokázat, že auto nikdo neprovozoval, stálo na mém oploceném pozemku za domem. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

kaska, nelze zpětně uzavřít a uhradit pojistné. Nejde v systému v počítačích změnit datum.

Prokázat neprovozování vozidla lze, stačí znalosti, dvě svědectví a vydržet...

jarda3*
hodnocení

0x

Nelze, pokud jde o par dni, tak az napise CKP, zkusit to neprovozovani a pokud to neprojde tak tech par stovek zaplatit... Cesta nejmensiho odporu.

chodec
hodnocení

0x

A teď už provozováno je? Pokud ano, tak určitě POV potřebujete. Postupoval bych tak jak radil jarda3®, doplatil to a POV si fofrem vyřídil (můžu doporučit např. Slavii, ta je dobrá i hodně levná).

cyril*

V čem je Slavie dobrá?

já mám na paměti slavii jako jednu z nejhorších tak nevím jestli se něco změnilo :)

Jak se mluví o pojištění, tak tehle napíše, že nejlepší je Slavie. Že už by na tom byla až tak blbě, že potřebuje takovou ujetou reklamu.Na mě to spíše působí opačně a kdybych náhodou se k nim chtěl jít pojistit, tak po příspěvcích tohoto umělce ani omylem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]