Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chystám se jet Středa - Čtvrtek do Prahy 10 - Uhříněves a Michle (Bohdalec) atp.
Jelikož do Prahy nejezdím, ale chceme se jet podívat do Aquaparku tak se chci zeptat, jestli jsou tam nějaké poplatky za vjezdy atp. případně co a jak.
Děkuji za Váš čas a odpovědi .
Přímo za vjezd/y někam poplatky nejsou, ale pokud pojedeš do Čestlic po D1, tak ta je zpoplatněna (jako všechny dálnice - známkou). Parkování v Aquaparku je zdarma.
Super, děkuji, tohle jsem přesně potřeboval vědět .
A co ty "emisní zóny", plakety atp.? To tam neplatí?
Zatím v Praze emisní zóny nemáme, plakety taky ne...
Mohou existovat ´emisní´ zákazy vjezdu, ale pokud vím,osobních aut se netýkají...
doplněno 22.07.13 21:17:Jo jo - ve městech Německu zóny jsou...
Jen - pokud jde o Prahu - pozor na parkování - takových zón je tu naopak mnoho, v Čestlicích ne, jde v podstatě o nákupní a odpočinkovou část, ale mnohde jinde ano.
doplněno 22.07.13 21:17: A - není zač...
To mě docela pobavilo, ale co se týče těch plaket, tak jsem několik let projížděl centrem Mnichova (obyčejně na hory) a vždycky jsem nevěděl co jsou ty jejich zelený, oranžový a červený kolečka na značkách. až minulý rok jsem zjistil, že bez těchto ekologických plaket se tam vůbec nesmí vjíždět - naštěstí mě nechytli a už jí taky mám (za 300 Kč a na furt)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.