Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,chci se s vámi podělit o zkušenost nákupu auta od AAA.
Kamarádka měla starý a dosluhujíci vw golf II a rozhodla se pro nový ojetý vůz,v inzerátech si našla auto které se jí libilo a prodejce byl AAA,já byl ten den zrovna doma tak mi poprosila jestli bych nejel do bazaru s ní. V AAA byly velmi vstřícní a hned se nás ujali,kámoška měla část pěněz svých a zbytek auta se měl brát na splátky+že by něco měli dát za toho golfa. No po několika hodinách čekání v čekárně si nás zavolali do kanceláře s tím že už je připravená veškerá dokumentace a šel se řešit ten golf a řekli že je ve špatným stavu a pro ně nezajímavý ale že by jí s nim ušetřili starosti a za korunu ho od ní koupili a nechali sešrotovat a techničák že jí pak pošlou domů,no tak tedy na to přistoupila. No cca po týdnu sem nevěřil svým očím jedu do městečka kousek od bydliště a předemnou jede kámošky golf,počkal sem si až zaparkuje a šel se podívat jestli je to opravdu on,no byl to on jen vyleštěnej a navoněnej jak nikdy,z auta vystoupil mladík tak sem se ho zeptal kde auto koupil a za kolik?Odpověděl z AAA a za 10 tis
A já se ptám je tohle vůbec možný že řeknou auto je šrot dáme vám za něj korunu a sešrotujem,a pak si ho vesele prodaj a jezdí dál?
pokud to nemáš písemně, že ho za 1Kč odkoupí a následně sešrotujou, tak si s tím můžou dělat co chcou hele, nemáš ještě nákou pojízdnou káru na prodej za korunu? :D já to nechám sešrotovat, nebudeš s tím mít starosti :D
Takze ne, ze pro ni za 1 korunu zajisti sesrotovani, ale ze ho za 1 korunu od ni koupi?
Pokud na to pristoupila, nevidim nikde zadny problem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.