Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AAA Auto zkušenost

Od: mikysedliste* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den všem,chci se s vámi podělit o zkušenost nákupu auta od AAA.

Kamarádka měla starý a dosluhujíci vw golf II a rozhodla se pro nový ojetý vůz,v inzerátech si našla auto které se jí libilo a prodejce byl AAA,já byl ten den zrovna doma tak mi poprosila jestli bych nejel do bazaru s ní. V AAA byly velmi vstřícní a hned se nás ujali,kámoška měla část pěněz svých a zbytek auta se měl brát na splátky+že by něco měli dát za toho golfa. No po několika hodinách čekání v čekárně si nás zavolali do kanceláře s tím že už je připravená veškerá dokumentace a šel se řešit ten golf a řekli že je ve špatným stavu a pro ně nezajímavý ale že by jí s nim ušetřili starosti a za korunu ho od ní koupili a nechali sešrotovat a techničák že jí pak pošlou domů,no tak tedy na to přistoupila. No cca po týdnu sem nevěřil svým očím jedu do městečka kousek od bydliště a předemnou jede kámošky golf,počkal sem si až zaparkuje a šel se podívat jestli je to opravdu on,no byl to on jen vyleštěnej a navoněnej jak nikdy,z auta vystoupil mladík tak sem se ho zeptal kde auto koupil a za kolik?Odpověděl z AAA a za 10 tis

A já se ptám je tohle vůbec možný že řeknou auto je šrot dáme vám za něj korunu a sešrotujem,a pak si ho vesele prodaj a jezdí dál?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

stačilo dát inzerát, prodám Golfa blá blá za ... a mohla mít aspoň něco. to že ho prodali, to je business. Teď ať se spíš modlí, co to sama koupila za kárku

au1
hodnocení

0x

pokud to nemáš písemně, že ho za 1Kč odkoupí a následně sešrotujou, tak si s tím můžou dělat co chcou :) hele, nemáš ještě nákou pojízdnou káru na prodej za korunu? :D já to nechám sešrotovat, nebudeš s tím mít starosti :D

mikysedliste*
hodnocení

No vim že ji na to nakej papír dali že ho kupujou za korunu ale co tam bylo všechno napsáno nevim, ale zjistim.

hodnocení

0x

Takze ne, ze pro ni za 1 korunu zajisti sesrotovani, ale ze ho za 1 korunu od ni koupi?

Pokud na to pristoupila, nevidim nikde zadny problem.

hodnocení

0x
Hodili to na plac za 10 a cekali, kdyz to nikdo nekoupi tak to srotnou. Mela to hodit na inzerat. Jinak v ackach za fabku ti daj 30tisic a na plac za 60klacku ;). Proste kseft... Auto na place nic nezere a jen cekaj. Nejvetsi ksefty jsou za auta za nejvic penez. Cumel jsem na kary kde si priplatis 40tisic a mas v akci uplne nove ;)

iskiii*
hodnocení

0x

no tak to mě nepřekvapuje s áčkama mám taky špatnou skušenost ale rozepisovat to tu nebudu to je na delší povídání

buss
hodnocení

0x

Tak se podniká, lidi také vybírají popelnice, podarované a pak to prodají, pokud se to dá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]