Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Forman chcípá při rozjezdu

Od: arakain77* odpovědí: 4 změna:

Ahoj kamarádi.

Škoda Forman r.v. 94 ,1,bod mi pěkně nastartuje,dokonce velmi dobře jede.Pokud se tedy rozjede a zrovna nechcípne.

To znamená,že při rozjezdu mi ten vergl chcípá,při podřazení taky.Při malých otáčkách auto skáče jak koza v autoškole.Musím podřadit a šlápnout víc na plyn.Otáčky zvedá pomalu.Při vyřazení mi zústane 2,000 otáček a musím dát něco jako meziplyn,aby otáčky šly hodně pomalu dolů.

Nedokážu zjistit,co tomu vraku je.Mám tip na snímač otáček.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jester*
hodnocení

0x

hod to ze skaly a kup si neco jinyho a když ne tak skus svičky nebo kable ke svičkym

arakain77*
hodnocení

Ze skály si skoč sám.Takovou radu pro můj osobní traktor nepotřebuju.Hodně se do toho křápu vleze.Hlavně kradenýho.Proto ho mám.

dcsport
hodnocení

0x

no, ja bych neřekl, že to bude snímáč otáček

teď je otázka, jestli ti to dělá sem tam nebi neustále

předpokládám, že to bude snímač na škrtici klapce

arakain77*
hodnocení

Na to jsem zapoměl.Hned jdu na to. Dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]