Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení repráků do auta

Od: volek08 odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

koupil jsem si repráky a nejsou k nim kabely. Chtěl bych si je připojit dozadu na desku nad kufrem, v kufru mi trčí 3 kabely viz. obrázek, dva cinche které jsou připojeny do rádia jeden neznámý. Poradí mi někdo, jak to zapojit aby mi hrály v zadu?

Zapojení repráků do auta
Zapojení repráků do auta #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Obávám se,že stará kabeláž ti nebude nic platná.Konektory jsou určeny ke zcela jiným reprosoustavám,nebo spíše k aktivnímu reproduktoru.Ten reproduktor se připojí rovnou na přívodní kabel a ten musí mít z rádia výkonový výstup,

JABRAKA

toshibman*
Jsou to kabely k cd- changeru. Kdyztak, kdybys ho vyhazoval, koupil bych ho, je ti k nicemu, musis natahnout novy nebo ty cinche prepojit v autoradiu
doplněno 21.07.13 00:06: V tom radiu budou zapojeny jako "vstup" nikoli vystup. Ale tak i tak je musis ustrihnout. NEJDRIV ODPOJIT! A v radiu idealne napojit na konektor pro repro. Chau, ze se ti nechce tahat novy kabely, je silena prace schovavat je a jsou celkem drahy. Nejdriv musis vyndat radio a prepojit to.
toshibman*
Jinak ten cernej kabel, je ovladani a napajeni cd- changeru z radia a ty cinche je vystup zvuku z cdch do radia, takze opacnym smerem
doplněno 21.07.13 00:12: Kdyztak o tomhle vim vsechno, tak se neboj ozvat :) rad ti pomuzu i se zapojenim v radiu. Kdyztak mi muzes i zavolat, poresime a pak sem napiseme vysledek a postup :) aby to nebylo proti pravidlum :)

hodnocení

0x
Samice k cinčům stojí kolem pétikoruny. Kolik je plus a obvodový kroužek kostra čili mínus. Na repráku by stejně tak mělo být +_ značené. Třetí konektor bude pravděpodobně na CD měnič. Zapojení repráků není nic složitého. Důležité je ohlídat si impendanci. Jestli radio má na výstupu značení 8 ohmů tak repro musí být taky minimálně 8. Při zapojení 4 ohmových riskuješ.
doplněno 20.07.13 19:32: Když ti to nebude hrát vůbec nebo jen šustit tak jsou to kabely z výstupu před koncovým zesilovačem jak to popisuje kolega výše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]